Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BiliyorOkan Hoca italanyaca biliyo mudur acaba
www.instagram.com
Bu hafta ikisini de sahada şöyle görsek keşke@Aras Şimşek Yeni bi video daha reis
![]()
𝘔𝘦𝘳𝘵 𝘗𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯𝘴, Instagram: "İki dost, iki deli kurşun, gibiyiz halen…"
1,244 likes, 11 comments - mertproductions, August 9, 2022: "İki dost, iki deli kurşun, gibiyiz halen…".www.instagram.com
Mertens bence sonradan girer girerse oyuna reis kamp falan yapmadı kulübünde..Bu hafta ikisini de sahada şöyle görsek keşke
Öyle olacağını düşünüyorum ben de. Girsin de 10 dakikaya da razıyım, taraftarla tanışsınMertens bence sonradan girer girerse oyuna reis kamp falan yapmadı kulübünde..
Şuradaki geyiğin Avrupa dışında gerçek olması ironik olduDries Mertens: “Galatasaray’da 1, 2, 3 sezon oynasam, aktör olur muyum acaba?”
Cem Davran: “3 şampiyonluk ve minimum 1 Avrupa Kupası olursa tamam.”
Dries Mertens: “Tamam, tamam!”![]()
Soyle bakinca nasil zamanin gectigini insan daha iyi anliyor. Bazi seyler kader mi dir artik bilemiyorum ama bunlarin gelisi gercekten cok kritik olmus bizim adimiza.Şuradaki geyiğin Avrupa dışında gerçek olması ironik oldu
Cem Davran beklentiyi söylediğinde Mertens şaşırmıştı
doruk sen çorumlu musun?Mertensi şimdiden özledim
takımın youtubeda antreman görüntülerini düzenli takip ederim. gözlerim onun gülüşünü, neşeli tavırlarını arıyorum.
çorumdaki cücelerin yaşadığı dağ madenini biliyor musun ? aslen çorumlu değilim ama dedelerim o cüceleri avlamak için 150 yıl önce çoruma yerleşmişlerdoruk sen çorumlu musun?
lord of rings deki cüceler mi?çorumdaki cücelerin yaşadığı dağ madenini biliyor musun ? aslen çorumlu değilim ama dedelerim o cüceleri avlamak için 150 yıl önce çoruma yerleşmişler
![]()
Evet üstat çorumda balrog yok diye bu mağaraya sığınmışlardılord of rings deki cüceler mi?
dedenin askerlik arkadaşı bu mu?Evet üstat çorumda balrog yok diye bu mağaraya sığınmışlardı