Messi mi? Ronaldinho mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Messi mi? Ronaldinho mu?

İkisininde performansını en üst seviyede olduğunu sayarsak tabiki Ronaldinho...

Zamanındaki performansıyla Ronaldinho ama şimdi Messi.

Messi 29 50.88%

Ronaldinho 28 49.12%

müthiş çekişme :p

hadi R10 geçebilirsin :)

Bambaşkaydı Ronaldinho..

Ronaldinho tabikide

Ronaldinho'yu en iyi döneminde bile geleceğini tahmin ederek beğenmiyordum. Zamanla düşündüğüm herşey gerçekleşti ve bugün çok sıradan bir futbolcu konumunda Ronaldinho.

Messi'yi Ronaldinho ile kıyaslanacak kadar düşmüş bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.

Diego mu? Ronaldinho mu?

daha mantıklı geliyor bana.

Ronaldinho'yu en iyi döneminde bile geleceğini tahmin ederek beğenmiyordum. Zamanla düşündüğüm herşey gerçekleşti ve bugün çok sıradan bir futbolcu konumunda Ronaldinho.

Messi'yi Ronaldinho ile kıyaslanacak kadar düşmüş bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.

Diego mu? Ronaldinho mu?

Ronaldinho hem tribunleri coşturan hemde takıma müthiş katkı yapan bir oyuncuydu ama bazı hataları sonucu bu duruma düştü. Tıpkı eski İnterli Adriano gibi

Ronaldinho´nun Barca adına yaptığı katkılar göz ardı edilemez Katalan forumlarına girin bakın ne demek istediğimi anlarsınız . Barca taraftarı için efsane konumunda Ronaldinho

Şuanki formuyla Messi ile kıyaslanmaz tabi bende zaten Barcelonayı başarıdan başarıya koşturduğu zamanları söylemiştim. Ama kalıte olarak Diego ile kıyaslamak nasıl bir mantıktır yahu ?

ronaldinhooooo ayrıca bu sene ronaldinho süper oynuyor bence son maçında genoaya karsı döktürdü eskisi gibi çalımlar paslar falan harikaydı

Hangi Mantığın ürünü Ronaldinho'yu Messi ile karşılaştırıyor? :)

Messi 22 Ronaldinho 29 yaşında ve Messi Harikalar yaratıyor ... :)

ayrıca Diego ile kıyaslanabilir.

Hangi Mantığın ürünü Ronaldinho'yu Messi ile karşılaştırıyor? :)

Messi 22 Ronaldinho 29 yaşında ve Messi Harikalar yaratıyor ... :)

ayrıca Diego ile kıyaslanabilir.

Son Milan maçlarını izlemiyorsun sanırım..Ronaldinho kendini tamamen futbola vermiş gibi gözüküyor ve bu aralar çok formda..Her maç daha da iyi oynuyor..Eskisinden bir farkı yok. Şampiyonlar ligi eşleşmelerinde sürpriz bekliyorum Milan'dan..:D

Diego mu? Ronaldinho mu?

Allah aşkına biraz İtalya ligi izle..

Ronaldinho'nun bir halt ettigi yok Milan'da. Adam 26-27 yasinda futbola doydu. Zirvedeyken Messi'den iyiydi ama onu da soyliyim. Ama Messi oyle simarip JB'ye baglamaz isi, ve daha oyununu gelistirir.

Ronaldinho'nun bir halt ettigi yok Milan'da. Adam 26-27 yasinda futbola doydu. Zirvedeyken Messi'den iyiydi ama onu da soyliyim. Ama Messi oyle simarip JB'ye baglamaz isi, ve daha oyununu gelistirir.

İyi Manchester United- Milan maçını iple çekiyorum:D Sonra konuşalım..

Roni tek başına kupayı getirecek Milan'a.

2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarındaki Barcelona-Chelsea eşleşmelerindeki 4 maçı da 90 dakika izleyin..Ronaldinho'yu daha iyi tanırsınız..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt