Messi mi? Ronaldinho mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Messi mi? Ronaldinho mu?

Ronaldinho'yu biliyoz zaten asil 2006'dan beri g.t gobek salmasi ve oynadigi top bizi dusunduruor. Yoksa tepedeki bir Ronny cocugu koyar her ortamda. Messi falan birakmaz.

2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarındaki Barcelona-Chelsea eşleşmelerindeki 4 maçı da 90 dakika izleyin..Ronaldinho'yu daha iyi tanırsınız..:)

Ronaldinho'yu iyi tanıyoruz da sen messi'yi iyi tanıyamamışsın.

Ronaldinho artistlik yapacağım diye çok top kaybederdi. Messi'ye final maçında bir yandan carrick bir yandan ferdinand vurdu arkadan bir herif çekti yine düşmedi, devam etti. Top saklama kabiliyeti, çevikliği falan on numara. Hem de takım oyuncusu. Bütün özelliklerini teraziye koyarsak Messi çıkar. Ronaldinho'nun oyun zekası biraz daha yüksekti.

Bu akşam Juventus'a 2 tane salladı Ronaldinho..Ben Messi'yi tanıyorum merak etme..O çok beğendiğiniz Terry ve Carvalho'yu ipe dizerek golünü atardı Ronaldinho..Bu sene çok iyi..

Bu sorunun cevabı messidir ama bu oyuncuların babası ronaldinhodur.

ronaldinho > messi

Bir dakika, su ana kadar oynadiklari topa bakilirsa cevap Ronaldinho ama dun aksamki performanslarina ve attiklari gollere bakilirsa cevap Messi. Ronaldinho dun vasatti ve iki tane beles gol atti. Messi show yapti. Ama bu birseyi kanitlamaz.

Altın Top Messi'ye gitti ama Ronaldinho'nun bu sezon Milan'a yaptığı katkı Messi'nin Barcelona'ya verdiğinden çok fazla.

İkisi de milli takımlarında, dünya kupalarında birşey yapamadı. Messi'nin yapma ihtimali var. Ama Ronaldinho'nun adının ilerde efsaneler arasında sayılacağını sanmıyorum.

Dün yine 3 gol attı Ronaldinho..Kesinlikle efsaneler arasındaki yerini alacak..:D

Kesinlikle ronaldinho..

Şuanda oynayan en iyi topçunun o olduğunu düşünüyorum,hatta messiden bikaç topçunun daha iyi olduğunu düşünüyorum :)

Bi barçadaki ronaldihonyu düşünün bide barçadaki messi'yi..

Sanki büyük takımlara hiç atmadı:) Geçen seneki real maçında şov yapmadı mı, Barnebau da? Ayrıca ne biçim Juventuslusun sen?

Sanki Ronaldinho Chelsea'yi tek başına yıkmadı..Real'e tek başına şov yapıp maç kazandırmadı Barcelona'ya..Bunların hepsini Messi'den çok daha etkili biçimde yaptı Ronaldinho..İkisi de formda olduğu zaman Ronaldinho'dan kralı yoktur bu dünyada..:)

YouTube - Ronaldinho - Real Madrid 0 - Barcelona 3

Hangi futbolcu ezeli rakibin taraftarından alkış almış onu diyin hele bakim bana?

Dün yine 3 gol attı Ronaldinho..Kesinlikle efsaneler arasındaki yerini alacak..:D

Alex baya bir efsane o zaman:) Herşeyin bir kuralı var. 3-4 yıl sakatlık geçirmiş, dizi dönmeyen, 120 kilo Ronaldo 2006 dünya kupasında, dünyanın en iyisi takımı taşıyacak, formunun zirvesinde denen ronaldinho'nun 3 katı katkı yaptı(Fazlası da olabilir. Zira ronaldinho hiçbirşey yapmadı). Dünya kupaları ayrıdır. Dediğim gibi herşeyin kuralı var. Şampiyonlar ligi kazandırmak tabii önemlidir. Şu an şampiyonlar liginde bir sezonda atılan en çok gol rekoru Del Piero dadır(10 gol). Onun dışında ş. liginde bir kez daha gol kralı olmuştur. Bir kez kupayı aldırmış bir kez de finale çıkartmıştır. Lig şampiyoluklarını saymaya gerek yok. Çoğuna göre gelmiş geçmiş en iyi italyan topçudur. Bu adam bile efsaneler arasında sayılmayacakken Ronaldinho kim yahu? Maalesef bu iş böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt