GSC Anket Messi vs Bernardo

messi vs bernardo

• messi

Oy: 20 64,5%
  • bernardo

Oy: 11 35,5%

• Kullanılan toplam oy
    31
Peki olaya daha ilginç bir soru ile katkıda bulunalım. Messi ve ronaldo'yu alıp aynı takımda oynatma işi ?

Simdi Messi tarihin en ozel oyunculardan biridir o net bir defa ama come on bro, adam 38 yasinda. Sahada yuruyor, sen sahada bir kisi eksik oynuyorsun demek. Artik gecmise donuk yasanan buyuk basarilarin gelecek adina bir sey ifade etmedigini bilmeniz lazim. Suan hangisi en buyuk oyuncu sorusu degil, hangisi daha faydali olur sorusunun cevabi da Bernardo tabi.
İsterse sahanın ortasına geçip orta noktada uyusun. İleride torunlarıma, bu formayla Messi izledik biz diyebileceğim her ihtimal heyecanlandırır. Bu da taraftara faydası, Bernardo'nun böyle bir fayda sağlaması mümkün değil. 😄

GS Bernardo'suz da oynar ama Messi'nin kariyerine Galatasaray eklemek çok büyük bir PR'dır. Ömürlük referanstır. Tarihin en iyi futbolcusu her mikrofona bizi övecek referans olacak. Bu durumun büyüklüğüyle boy ölçüşemez Bernardo.

doğru cevap tabii ki o ama el gitmiyor . mantık işlemiyor bende bu soruda.

GS formalı Messi be abi

Dipnot : (Çaktırmatan malum fotodan da kaçmaktayım )

İsterse sahanın ortasına geçip orta noktada uyusun. İleride torunlarıma, bu formayla Messi izledik biz diyebileceğim her ihtimal heyecanlandırır. Bu da taraftara faydası, Bernardo'nun böyle bir fayda sağlaması mümkün değil. 😄

Bir gun Muslera'nin jubile macinda cagiririz o gun de gelir Muslera'nin GS karmasi oyuncular ile oynar iste 20-30 dakika :asd:

Bu isin sakasi bir kenara oyle sahada olmeden once bir defa goreyim ile profesyonel kulupler yonetilmiyor dostlar. Burasi huzur evi degil yani 3 sene once bu soru sorulmus olsa daha mantikli olurdu ama 40 yasina dayanmis adamlardan medet ummak tam Turkish kafa olur.

Messiyi de üstüne Neymar'ı da getirip 2015te verdiği sözü tutar başkan

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bernardo daha genç ve daha faydalı olur mantıken ama,

10 numaralı Messi yazılı Galatasaray forması için Messi diyorum

Bir gun Muslera'nin jubile macinda cagiririz o gun de gelir Muslera'nin GS karmasi oyuncular ile oynar iste 20-30 dakika :asd:

Bu isin sakasi bir kenara oyle sahada olmeden once bir defa goreyim ile profesyonel kulupler yonetilmiyor dostlar. Burasi huzur evi degil yani 3 sene once bu soru sorulmus olsa daha mantikli olurdu ama 40 yasina dayanmis adamlardan medet ummak tam Turkish kafa olur.
yahu zaten orası öyle - mantıklı davranamıyorum bu soruya ama yoksa dediğim gibi 15-20 dk avrupa temposuna maksimum dayanır bence

hatta takım içi sıkıntı bile çıkar diyeilirim.

gönlümden böyle bir şeyde Galatasaray TR için yaratılan tabulardan arınır olarak bakıyorum.

yoksa dediklerin %100 doğru.

Bir gun Muslera'nin jubile macinda cagiririz o gun de gelir Muslera'nin GS formali karma takiminda oynar iste 20-30 dakika :asd:

Huzur evi değil dediğin adam daha yeni Dünya Kupası aldı yav. Çok karikatürize ediyorsun yaş olayını. Dzeko değil bu adam Messi. Bu sezon bile sezonun ortası double double yapacak neredeyse.

Geleceğinden değil tabi de Messi'yi normal bir topçu gibi ele alma yani.

Messi'nin bir gün röportajında "kariyerimin sonlarında iyi ki Galatasaray'a gelmişim, muhteşem bir atmosferdi, harika taraftarları vardı, Barcelona'dan sonra ilk defa evimdeymişim gibi hissettim. Galatasaray benim 2. evim oldu adeta" dediğini bi düşünsenize.

Ağlayacağım.

Yahu işin zaten muhabbetindeyiz. Şu an ikisi arasında seçim yapılabilecek olsa Bernardo'nun verebilecekleri çok başka seviyede.

video-bernardo-silva-lap-sieu-pham-nhan-chim-mu1609915897.gif

Ama dediğim gibi ben taraftarım. Hep kulübe hep kulübe olmaz. :asd: Messi'nin üstüne sahada battaniyesini örtüp uyutalım ama yine de bu formayı giysin isterim. İşin profesyonelleri zaten eğrisini doğrusunu tartar Bernardo'yu seçer, dediğin gibi kulübü biz yönetmiyoruz. Ben tabii ki Messi'yi Galatasaray formasıyla futbolu bırakmadan bir defa da olsa izlemek isteyeceğim. Benim işim bu 😂

305915e7fad99139cbe1859a8f1abe05.gif

bernardoyla şampiyon olursun bi mayıs akşamı 2-3 saat kutlarsın olur biter,, arkasında 10 numero messi yazan parçalı gs formasını 30 sene sonra da giyer kutlarsın

o yüzden messi

Huzur evi değil dediğin adam 1 sene önce Dünya Kupası aldı yav. Çok karikatürize ediyorsun yaş olayını. Dzeko değil bu adam Messi. Bu sezon bile sezonun ortası double double yapacak neredeyse.

Geleceğinden değil tabi de Messi'yi normal bir topçu gibi ele alma yani.
Gecmisine lafim yok zaten uste bunu belirttim ama yaptigi ligi de soyleyelim; MLS ligi, bizim Super Lig'den daha kotu. Oraya bosuna gitmiyor bu oyuncular, cunku Avrupa futbolunda yuksek seviyede arzulanan o mac temposu ve kondisyon aranmiyor MLS'te. Zlatan'da gitti mesela kral oldu. Bugun Ronaldo'da oraya giderse o da gol krali olur. Bu istatistikler bana birsey ifade etmiyor.

Daha PSG'de en son oynadiginda millet kufur ediyordu 5km kosuyor diye , kosma bile denmez ona bildigin yuruyordu simdi daha yaslanmis ve temposu dusuk bir ligde nasil oynadigini zaman zaman goruyoruz.

Milli takim olayi da farkli , suan Portekiz nasil Ronaldo'yu kullaniyorsa aynisi Arjantin Milli takiminda Messi icin gecerli. Bu gunumuz Avrupa kuluplerinde birebir uygulanacak ve diger oyuncularin da katlanacagi bir husus degil.

Tabi bir taraftar gozuyle bakinca anliyorum Messi diyenleri ama kulupler oyle yonetilmiyor (iyi ki yani) :)

bernardo diyenler: iyi güzel biriyle evlenip mutlu olmak isteyen tayfa
messi diyenler: one night stand takılıp para yedirmek isteyen tayfa

diye yorumladım

Tabi bir taraftar gozuyle bakinca anliyorum Messi diyenleri ama kulupler oyle yonetilmiyor (iyi ki yani) :)
Adminim, bugün Messi diyen ben dahil çoğumuz o pozisyonlarda olsak zaten Messi diye gezmeyiz ortada 😂

calm-the-office.gif

Şaka bir yana Barnardo da olursa çok tatlı olur ama nasıl olur bilemiyorum

UCL bilmem ama şu ligde Messi 15 - 15'den azını yapmaz.
4 orta saha 4 kanat rotasyonuyla takımı çok güzel oynatır.
Yorulan adam 60 gibi çıkacak.

Bernardo net daha faydalı olur

Cevabım ise Messi

Çünkü Messi

Geri
Üst Alt