Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.685
- 21.003
- 2.643
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim için pahabiçilmez bir olay bu arada.
İsterse sahanın ortasına geçip orta noktada uyusun. İleride torunlarıma, bu formayla Messi izledik biz diyebileceğim her ihtimal heyecanlandırır. Bu da taraftara faydası, Bernardo'nun böyle bir fayda sağlaması mümkün değil.Simdi Messi tarihin en ozel oyunculardan biridir o net bir defa ama come on bro, adam 38 yasinda. Sahada yuruyor, sen sahada bir kisi eksik oynuyorsun demek. Artik gecmise donuk yasanan buyuk basarilarin gelecek adina bir sey ifade etmedigini bilmeniz lazim. Suan hangisi en buyuk oyuncu sorusu degil, hangisi daha faydali olur sorusunun cevabi da Bernardo tabi.
doğru cevap tabii ki o ama el gitmiyor . mantık işlemiyor bende bu soruda.
GS formalı Messi be abi
Dipnot : (Çaktırmatan malum fotodan da kaçmaktayım )
İsterse sahanın ortasına geçip orta noktada uyusun. İleride torunlarıma, bu formayla Messi izledik biz diyebileceğim her ihtimal heyecanlandırır. Bu da taraftara faydası, Bernardo'nun böyle bir fayda sağlaması mümkün değil.![]()
yahu zaten orası öyle - mantıklı davranamıyorum bu soruya ama yoksa dediğim gibi 15-20 dk avrupa temposuna maksimum dayanır benceBir gun Muslera'nin jubile macinda cagiririz o gun de gelir Muslera'nin GS karmasi oyuncular ile oynar iste 20-30 dakika![]()
Bu isin sakasi bir kenara oyle sahada olmeden once bir defa goreyim ile profesyonel kulupler yonetilmiyor dostlar. Burasi huzur evi degil yani 3 sene once bu soru sorulmus olsa daha mantikli olurdu ama 40 yasina dayanmis adamlardan medet ummak tam Turkish kafa olur.
Huzur evi değil dediğin adam daha yeni Dünya Kupası aldı yav. Çok karikatürize ediyorsun yaş olayını. Dzeko değil bu adam Messi. Bu sezon bile sezonun ortası double double yapacak neredeyse.Bir gun Muslera'nin jubile macinda cagiririz o gun de gelir Muslera'nin GS formali karma takiminda oynar iste 20-30 dakika
Bu isin sakasi bir kenara oyle sahada olmeden once bir defa goreyim ile profesyonel kulupler yonetilmiyor dostlar. Burasi huzur evi degil yani 3 sene once bu soru sorulmus olsa daha mantikli olurdu ama 40 yasina dayanmis adamlardan medet ummak tam Turkish kafa olur.
Yahu işin zaten muhabbetindeyiz. Şu an ikisi arasında seçim yapılabilecek olsa Bernardo'nun verebilecekleri çok başka seviyede.Bir gun Muslera'nin jubile macinda cagiririz o gun de gelir Muslera'nin GS karmasi oyuncular ile oynar iste 20-30 dakika
Gecmisine lafim yok zaten uste bunu belirttim ama yaptigi ligi de soyleyelim; MLS ligi, bizim Super Lig'den daha kotu. Oraya bosuna gitmiyor bu oyuncular, cunku Avrupa futbolunda yuksek seviyede arzulanan o mac temposu ve kondisyon aranmiyor MLS'te. Zlatan'da gitti mesela kral oldu. Bugun Ronaldo'da oraya giderse o da gol krali olur. Bu istatistikler bana birsey ifade etmiyor.Huzur evi değil dediğin adam 1 sene önce Dünya Kupası aldı yav. Çok karikatürize ediyorsun yaş olayını. Dzeko değil bu adam Messi. Bu sezon bile sezonun ortası double double yapacak neredeyse.
Geleceğinden değil tabi de Messi'yi normal bir topçu gibi ele alma yani.
Adminim, bugün Messi diyen ben dahil çoğumuz o pozisyonlarda olsak zaten Messi diye gezmeyiz ortadaTabi bir taraftar gozuyle bakinca anliyorum Messi diyenleri ama kulupler oyle yonetilmiyor (iyi ki yani)![]()