Ben La Liga'da her zaman Barcelona takımını sempatik bulmuş ve desteklemiş biriyim lakin maç konusunda da yazdım yok öyle bizim büyüklüğümüz ne kupa büyüklüğü ne de şampiyonluk büyüklüğüdür falan

Büyüklük dediğin kupa büyüklüğüdür şampiyonluk büyüklüğüdür. Şikebahçe romantizmine gerek yok :asd22: Barça'nın aldığı kupaların toplamı Real'den fazla olabilir lakin nicelik önemli değil. Ben bu kıyaslamada CL şampiyonluklarını ve illa yerel olacaksa da La Liga şampiyonluklarını baz alırım. Bu ikisinde de Real Madrid üstün olduğuna göre tartışmaya açık bir konu yok bence

Örneğin La Liga şampiyonluklarında da Barça üstün olsa bile ben yine Real derdim çünkü benim için önemli olan Şampiyonlar Ligi kupasıdır. Kulüp, milli takım vs... ayrımı yapmazsak CL kupası benim nezdimde DK'dan dahi daha kıymetlidir daha büyüktür. Yani bana göre dünyadaki en büyük futbol kupasıdır. Real Madrid dediğiniz takım bu kupada 13 kez final oynamış ve 10 defa kupayı müzesine götürmüştür. Adamlar CL şampiyonluk sayısında çift hanelere ulaşmışlar daha ötesi yok. Bu başarıya yaklaşabilen bir takımda yok. Ben bir takıma dünyanın en büyüğü diyorsam CL şampiyonluk sayısına göre derim. Başka bir kıstasım olmaz.
Messi'yi Maradona ile kıyaslayanlara ise bir lafım yok lakin Ronaldo ile kıyaslayanlara allah akıl fikir versin diyecek bir şeyim yok

Yok efenim DK kazanamamış da, İngiltere liginde kendisi ispat edememiş de yok efendim Barcelona dışında bir takımda oynamamış da bilmem neymiş

Yav siz bu yazdıkları ciddi ciddi mi yazıyorsunuz allah aşkına?