Ümit Çatar
Cezalı
- 8 Temmuz 2015
- 8.691
- 0
- 311
ümitin saçmalayarak içine ettiği konudur
renktaş insanları böyle yazarak tahrik etmeyin... buyur sende fikrini yaz beraber konuşalım.. kimsenın kimseye dediği bişey yok.. maksat sohbet olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ümitin saçmalayarak içine ettiği konudur
Maradona'nın oynadığı dönemde böyle fit bir futbol yoktu... Sırık gibi 2 tane stoper oluyordu.. ayakları yavaş... orta saha diye bişey yoktu... topu alan yardırıyordu... maradona şuankı dönemde oynasın eminim Totti gibi bir oyuncu olur... ciddiyim... Günümüzde oynana futbol artık çok gelişti... Messi topu aldıgı zaman 4 oyuncu basıyor... defanslar falan eski futbola göre daha dinamik... daha hızlı.. futbol daha hızlı oynanıyor.. bu yüzden bana göre Messi maradonadan daha iyi
Dünyanın En İyi Oyuncusu
Bir an Burak ve Umut'un bu hareketi denediğini canlandırın gözünüzde bakalım hala basit diye düşünecek misiniz?
Iyhhh bir titreme geldi yeminle.
Bir an Burak ve Umut'un bu hareketi denediğini canlandırın gözünüzde bakalım hala basit diye düşünecek misiniz?
Cok guzeldi az once geldimnasıl dedpul iyimi bro?bizim ordaki cinemada 15 yaş + olmasına rağmen 15 yaşından büyük yoktu filmde
![]()
Ben Toplam alınan kupaya bakarım.. barca sempatızanı oldugum için söylemıyorum bunları... barcanın aldıgı kupalara yerel dıyorsun.. o zaman realın geçmiştekı kazandıklarıda yerelreal isterse 20 tane ŞL kupası alsın en cok kupa alan takım hep büyüktür.. unutma futbol kupa kazanmak için oynanan bir oyundur
en cok kazanan büyüktür.. bu fikrimde değişmeyecek
Ben maradonayı videodan izleyip yorum yapmadım .. O günün şartları ona göre zor olabilir.. Şimdi de bir adama 5 kişi pres yapıp adeta kalenin içine duvar örüyorlar ikisinin de zorlukları var dönemler için.. Messi tabela yaparken takımı içinde müthiş bir oyuncu sadece çalım gol şut hız yok attığı paslar inanılmaz adamın takımı da oynatıyor yani en önemli farkı da bu zaten
![]()
![]()
Messi icin normal bunlar
Görüşüne saygı duyarım ama kesin yargıdan uzak durmakta fayda var biraz öncede söylediğim gibi. Bu büyük bir muamma zira aynı dönemin futbolcusu değiller. Bana göre Maradona'nın başardıkları çok daha anlamlıdır. Ancak ikisini objektif kriterler ile kıyaslayabilecek bir imkanımız yok. Dönem farklı, oynanan futbol farklı, sistemler farklı.
Dünyanın en buyuk en basarılı kulubu Realdir. Gerek mali gerek basarı olarak butun alanlarda kıyaslayabilirsin. 2005 den önce 3 tane barca topcusu sayamayacak adamlar gelmiş burada fanboyluk yapıyor. Seksen bilmem kac tane kupa almışmış. kupaya gore ölcuyorsan kac tanesi lig kac tanesi CL? senin yarıştıgın en buyuk kulvar bu ikisi.
Burak ofsayta düşer de umut ne yapar bilmem![]()
Cok guzeldi az once geldim
ama film 16+ nasil 15 oluyor sizin orada?
Yav ben ikisinide izlemiş biri olarak yorum yaptım kesin yargı nerede? Ben yaşım itibari ile messi gibi bir adamı izlemediğimi belirtiyorum pele yi izleseydim belli farkı düşünürdüm .. Zidane nın da yeri ayrıdır bende mesela ben kendi fikirlerimden bahsediyorum sen maradona dersen sana da saygı duyarım sıkıntı yok ..