messi'nin celta vigo maçındaki penaltısı

ronaldo_7528.gif

+15 burada sen gurbetçisin galiba kanka :D o filmin normalde +18 olması lazım muhtemelen kimse gidemez niye şimdilik 15 yaptılar şikayetler üzerine 2-3 haftaya 18 e çıkar diye tahmin ediyorum :D
18+ olmali bence zaten ama son zamanlarda en cok eglendigim filmlerden biridir diyebilirim :D

Yav ben ikisinide izlemiş biri olarak yorum yaptım kesin yargı nerede? Ben yaşım itibari ile messi gibi bir adamı izlemediğimi belirtiyorum pele yi izleseydim belli farkı düşünürdüm .. Zidane nın da yeri ayrıdır bende mesela ben kendi fikirlerimden bahsediyorum sen maradona dersen sana da saygı duyarım sıkıntı yok ..

Maradona'nın prime döneminde altıma işiyordum (84-87), siz de iyi hafıza varmış.

kontratak futbolcusu.. dar alanda Messi ronaldoyu ağlatır.. zeka ve yetenek olarak messi her zaman önde

Messi Ronaldo'nun önünde hiç şüphesiz ama hangisi daha yetenekli tartışılır... Messi Barcelona dışında hiç oynamadı, Ronaldo ise 2 farklı futbol ülkesinde kendini ispatladı. Umarım bir gün İngiltereye falan gider de görürüz.

Arjantin milli takımında mesela neredeyse hiç varlık gösteremiyor.

Ronaldo bitiricilik olarak Messi'den daha iyi. Fizik olarak uzun olması hava toplarında avantaj sağlıyor. Yetenek kısmında Messi ile aynı diye düşünüyorum. Çalışmak, oyun hırsında Ronaldo önde. Ronaldo daha all-around bir oyuncu Messi'ye göre bana kalırsa.

İtalya 90 nı kaçırmışsın anlaşılan orada da s.cıyormuydunuz? Zira ben ilk okul 2 ye gidiyordum..

Altıma işemeyi geç bırakmışım, ama ''s.çma'' problemim olmadı.

Vallahi 8 yaşındaymışım işte, izlemişimdir belki hatırlamıyorum.

Sen baya iyi hatırlıyorsun işte onu diyorum ben de... Maşallah 8 yaşında izlediğin adamı messi ile falan kıyaslayabiliyorsun o derece iyi hatırlıyorsun, neden alındın anlamadım.

Messi Ronaldo'nun önünde hiç şüphesiz ama hangisi daha yetenekli tartışılır... Messi Barcelona dışında hiç oynamadı, Ronaldo ise 2 farklı futbol ülkesinde kendini ispatladı. Umarım bir gün İngiltereye falan gider de görürüz.

Bu kısım hep atlanıyor zaten Mehmet. Messi milli takıma gittiğinde içine doğduğu sistem ve beraber oynadığı oyuncular yanında olmadığında bir anda gölge adama dönüşüyor. Bu anlamda halen kendini ispatlayabilmiş değil. Evet çok büyük yetenek, evet çok büyük futbolcu ama kendisini Barcelona'dan başka bir takımda görmedik. İspanya'dan başka bir ülkede de görmedik. Onun dışında değerlendirebileceğimiz mecra ise Milli Takım ama orada da durumu ortada.

yapma renktaş gözünü seveyim yetenek tartışmasına girilir mi ? Messi doğuştan yeteneklı bunu herkes bılıyor ronaldo çalışarak... Evet messi barca dışında oynamadı doğru ama Arjantınde varlık gösteremıyor demek doğru değil... Son dunya kupasında tek başına fınale cıkardı Arjantını 5 gol attı toplam... Copa Amerıca turnuvasındada Final oynadı ama Şiliye kaybettıler... ronaldo o kadar iyiyse portekız mıllı takımında niye bişi yapamıyor ? Ben ronaldonun portekıze çeyrek fınal oynattıgını bıle hatırlamıyorum 2012'deydi sanırım

Altıma işemeyi geç bırakmışım, ama ''s.çma'' problemim olmadı.

Vallahi 8 yaşındaymışım işte, izlemişimdir belki hatırlamıyorum.

Sen baya iyi hatırlıyorsun işte onu diyorum ben de... Maşallah 8 yaşında izlediğin adamı messi ile falan kıyaslayabiliyorsun o derece iyi hatırlıyorsun, neden alındın anlamadım.

Alınmıyorum siz alınıyorsunuz ben maradona ve zidane hayranıyım ama diyorum ki messi daha başka onları silip atmıyorum ki hayatım futbolla geçti 5 ve 8 yaş arasını çok iyi hatırlıyorum evet..

yapma renktaş gözünü seveyim yetenek tartışmasına girilir mi ? Messi doğuştan yeteneklı bunu herkes bılıyor ronaldo çalışarak... Evet messi barca dışında oynamadı doğru ama Arjantınde varlık gösteremıyor demek doğru değil... Son dunya kupasında tek başına fınale cıkardı Arjantını 5 gol attı toplam... Copa Amerıca turnuvasındada Final oynadı ama Şiliye kaybettıler... ronaldo o kadar iyiyse portekız mıllı takımında niye bişi yapamıyor ? Ben ronaldonun portekıze çeyrek fınal oynattıgını bıle hatırlamıyorum 2012'deydi sanırım

Portekiz milli takımının santrforu Almeida idi...

Arjantin ile kıyaslanmaz bile Portekiz'in kadrosu, tek başına finale mi çıkardı ? Katılmıyorum.

Ronaldo Portekiz ile Yunanistana karsi finalde kaybetmedimi? Gece gece yanlis hatirlamiyorsam :D

Avrupa Şampiyonasında finalleri var hatırlarsan Yunanistan'a yenilmişlerdi :D Yalnız bu Portekiz Milli takımına Messi bile kupa aldıramaz :D

Portekiz milli takımının santrforu Almeida idi...

Arjantin ile kıyaslanmaz bile Portekiz'in kadrosu, tek başına finale mi çıkardı ? Katılmıyorum.

nasıl katılmıyorsun ? her maçı 1-0 kazandılar.. messi her maçtada gol attı asist yaptı... Final maçında Hıguaın denen kazma karşı karşıya golü atabılseydı bugün messi dünya kupasını kazanmış olacaktı

Son Dunya Kupasinda Arjantini tasiyan Di Maria idi Messi degil..

nasıl katılmıyorsun ? her maçı 1-0 kazandılar.. messi her maçtada gol attı asist yaptı... Final maçında Hıguaın denen kazma karşı karşıya golü atabılseydı bugün messi dünya kupasını kazanmış olacaktı

Yahu Ümit Messi finale çıkardı diyorsun, nereye messi çıkardı... Aslan payı defansa aitti, adamlar müthiş defans yaptılar.

Aslında basit bir konu ronaldo hayranı olan bir arkadaş messini penaltısı etik mi diye konu açmış cevap orada işte yani adam bambaşka .. Öyle birşey yapıyorki bu kurallar içinde varmıydı diyorsun:) şaka bir yana ikisinin aynı dönemde oynaması büyük talihsizlik bence ikiside mükemmeller..

Geri
Üst Alt