Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Messi adamsa EPL ye gider orada başarılı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim kendinle çelişiyorsun farkında değilsinYahu bambaşka şeylerden bahsediyoruz, olay messi başka bir takımda olsa başarılı olurdu olmazdı değil heralde başarılı olur, messinin futbolculuğuna bir şey demiyorum, anlatamadım bunu![]()
Ronaldo ile kıyaslama çerçevesinde değerlendiriyorum.
Hani sen saydın ya XXX özellikleri Ronaldo'dan üstündür diye, hah işte diyorum ki bunu messi barca dışında bir takıma gitmeden tam olarak ölçemeyiz, kime göre neye göre ölçüyoruz ? Takımının oyun stilinin bu saydığın özellikler üstündeki etkisi nedir mesela ? Ölçemezsin yani bunları, ezbere iyidir-kötüdür deriz ama afaki şeyler bunlar.
Bana göre ikiside eşit derecede klastır, birisi bir konuda üstünken diğeri başka bir konuda üstündür, ama başarı açısından Messi öndedir.
Sen Messi-Ronaldo kıyası yapılamaz, komik şeyler bunlar gibi bir şey yazdın oradan çıktı bütün tartışma
Pekala yapılabilir, Maradona mesela Messi ve Ronaldo eşittir diyor. Bizim ülkede çözemediğim bir şekilde Messi fetişizmi var, baş temsilcilerinden biride Rıdvan.
İbra bozmadı mı?Ronaldo Barçanın sistemi bozar mıAynı Suarez Barçanın sistemi bozduğu gibi mi
Algı operasyonu yapmayın
![]()
Bu konuda birisi alıntı yapmış sonra mesajı ya silinmiş ya da kendisi silmiş, birisi küfrettiyse 10 misliyle mukavemet gösterdiğimi bildiririm.
Real 10 CL kupa
Barça 5 CL kupa
Real 32 kez şampiyon
Barça 23 kez şampiyon
Beğendiğin kulübün geçmişini bile bilmiyorsun
Nasıl bir Barcacısın sen anasını satayım
İbra bozmadı mı?
Bir admin kendi mesajını editlemek zorunda kalıyorsa sen düşün gerisiniBenim anladığım kadarı ile Talha sana çok ağır konuşmuş Mehmet![]()
kara katalanBu güzide tartışmaya Katalanların milli sembolüyle veda ediyorum, hoşçakalın.
![]()
kara katalan