Mesut Özil Fenerbahçe'de

su anda mesut transferine üzülenler, bu transferin en büyük destekcisidir
cogunuz sabah aksam acunun boktan sovlarini izleyip duruyorsunuz
ama sorsan hepsi boykot ediyoruz der

fb en kötü dönminde bile cok iyi adamlar transfer etmeyi basarmistir

10 sene önce de sowu getirmislerdi
aziz falan mapusdayken ferit sahenk gitti bunlara sowu getirdi
o dönemin ben yedderi gibi düsünün
o dönem de herkes ntvsporu falan boykot ediyoruz derdi sorsan
ama hemen hemen herkes sabah aksam izlerdi

elano keita ve sneijder drogbayi aldigimiz sene disinda transferlerde hep fbnin gerisinde kaldik
bi de aysalin ilk senesi de eklenebilir buna

ali kocla da dalga geciyoruz da adam fb icin kendini rezil etmeyi bile göze aliyor
dünyada bunu gs icin yapacak bir tane güc sahibi insan bilmiyorum ben

bizimkiler anca kendi menfaatleri pesinde
malesef yine sinifta kaldik
4 aydir yatan adami bile transfer edemiyoruz

ben bu boykot olaylarını abartılı ve saçma buluyorum. bana göre herkes tuttuğu takıma istediği gibi yardımcı olabilir. ben destek olsun diye kendi bütçem dahilinde gidip forma alıyorsam milyon dolarlarla oynayan adamlar da futbolcu alıp getiriyor. büyütmeye gerek yok. işi boykota vardıracaksak muhtemelen kullanacak ürün bulamayız. çünkü şöyle bir düşündüğümde ilk aklıma gelen koç holding, yıldız holding, doğuş holding, demirören holding vs. bünyesindeki hiçbir şeyi almamamız kullanmamamız lazım.

son cümlelerinize katılıyorum. bana kalırsa sorun fenerli zenginlerin kulüplerine para akıtmasında değil. sorun Galatasaraylı zenginlerin neden ellerini ceplerine atmadıklarında. herhalde nef'in falcao transferindeki katkısı haricinde son yıllarda başka destek veren yok.

adamlar iyice gözünü kararttı 18 transfer üzerine bi 10 transfer yapacak gibi . Bizimkilerde artık son güne kadar Onyekuru deriz son gün alır kaparız transferi

Acun bitirmiştir bu transferi imza parasını da kesin o veriyordur.

GSCimbom Mobile App

1 sezon oynar sonra dayısıgiller de yatar. zonguldaklı aslanım benim. umarım 5-6 milyon euro alır fb den.

Gelmesini dört gözle bekliyorum. U50 Fenerbahçe beni mutlu ediyor

Şu Fenerbahçe şampiyon olsun da salsınlar bizi valla yeter.

Kariyerinin zirvesinde olup da Türkiye'ye gelen yıldız var mı Allah aşkına?

@Keramettin TANRIVERDİ bu adam ne yaptı son iki yıldır?

Sneijder etkisi yaratıcığını düşünüyorum. Hayırsız olması dileğiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aktroller fenerlilerden daha çok seviniyor sanırsın adam akp den milletvekili olacak!

Sneijder etkisi bekleynler unutmayin ki Sneijder bize geldiginde 27-28 yasindaydi.

Yasli ve bitik Mesut fenerde Sneijder etkisinin 50% gosteremez.

Daha gelmeden Alex'le kıyaslandığı için bazı fenerliler kinlenmiş durumda hdfhdfhd. Alex bunun ayakkabısını siler anca o ayrı da ben fenerde iş yapacağını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt