Mesut Özil Fenerbahçe'de

Gamsizin teki her mac fener 10 kisi oyniyacak bunun yüzünden, mac icinde ara sira parlar sonra kayolur gider, hele rakipleri birde sert oynarsa tamam artik hic gözükmez, bence bukadar maas vereceksen suan bonservizi elinde olan daha formda oyuncu alabilirlerdi. Biz nasil falcao parasini cöpe attik fenerde mesutun parasini cöpe atmis olacak.

Sakat değil, formdan düşmüş değil, hoca sistemine uymadığı için kadro dışı bırakmış
Çok defans özellikleri olan bir adam değil o yüzden form tutması da çok elzem değil
fenerin ihtiyacı oyunu yönlendirecek pas dağıtımını yapacak bir adamdı, bu bakımdan doğru bir transfer yapmışlar
Maliyet bu sene için makul, diğer seneler yüksek, kötü gidişatta maliyeti göze batar, iyi gidişatta fenere epey maç kazandırabilir

Vallahi büyük topçu aldılar. Adamın kalitesi ortada. Tek başına yeter mi o ayrı. Asıl bizimkiler ne yapacak ben onu merak ediyorum.

Tr’ye gelmiş en kariyerli topçular listte ilk 3’te kesinlikle. Saf kalite, babası olmasa daha büyük kariyerli bir topçuydu.
Kıskandığım bir transfer oluğunu sürekli söylüyorum zaten. Ligin zevkini artırsın, gözümüz şenlensin.

muslerayı bi sağa bi sola yatıramaz ama belhandaya 10 numara nasıl olur dersi verecek mi göreceğiz.

Bu sene forma giyemez zaten, fizik olarak yetersizdir. Ama anlasmadaki ücretler külliyen yalan

Tr’ye gelmiş en kariyerli topçular listte ilk 3’te kesinlikle. Saf kalite, babası olmasa daha büyük kariyerli bir topçuydu.
Kıskandığım bir transfer oluğunu sürekli söylüyorum zaten. Ligin zevkini artırsın, gözümüz şenlensin.

muslerayı bi sağa bi sola yatıramaz ama belhandaya 10 numara nasıl olur dersi verecek mi göreceğiz.

belhanda ders almaz ders verir.

karıştırıyorsunuz beyefendi bahsettiğiniz başka biri diye biliyorum ben

fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır.

320

Ondan büyük kimler geldi de, faydasız oldu.

1 yılı geçkindir oynamayan adam. Türkiye sertliğine hoş geldi...

Ardayla benzeri transfer diyebiliriz buna. 1 sene yatmak futbolcu için kolay bise değil. Arda galatasarayliligindan ekstra oynuyor şuan. Terim den dolayı hem kendi için hem terim için oynuyor diyebiliriz. Mesut için aynı şeyleri söylemek güç. Acayip yetenekli bi adam işler iyi giderse fb de iş yapar. Geçen seferki gibi gene kötü gidişat başlarsa mesut olan biz oluruz. Maliyeti de fazla olacak fb ye. Komik ama 4m net 25 bin avro maç maçı 5m da imza parası diyorlar. Güncel kurda taraftar geliri olmadan inanılmaz rakamlar. İmza parasını acun karşılayacak bence. Transferde başrol o bana kalırsa.

GSCimbom Mobile App

GS FB zeka yaşı 10 civarı fanatik tayfayi Twitter'da gelin kaynana gibi kapıştırmalık transfer tam. Fazlası değil.

Ligin içinden geçer benden demesi. Hayırsız olsun diyelim

Ligin içinden geçer,bok atmayın.Saf kalite.Çalhanoglu filan Mesut'un 1/10 kalitesine sahip değil.Fanatik fenerli ve futbola aç.Büyük transfer.

2018den beri oynamıyo deniliyor da birbakayım dedim son 2 yılda 50defa ilk 11e çıkmış fena değil. Bu sene hiç şans bulamamış. Mesut atmaktan çok attıran bir topçu, fbde iyi bir golcü olursa çok etkili olacaktır. İyi transfer bok atmaya gerek yok, dengeler depişti artık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt