Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.788
- 109.611
- 4.878
Iki sene sonra secimlerden AKP Istanbul adayı olarak adayligini gorebilecegimiz degerli bir sahsiyet
Tr vatandaşlığı yok aday olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iki sene sonra secimlerden AKP Istanbul adayı olarak adayligini gorebilecegimiz degerli bir sahsiyet
Tr vatandaşlığı yok aday olamaz
erdogan fenerli oldugu icin cok ses cıkarmıyor ama kocların mustafası haric bu alisini hic sevmez aleni gezici demisti bunaİğreniyorum iyice.
Sevmediğini biliyorum ama hatta bayağı gıcık da oluyor ve şımarık zengin çocuğu olarak görüyor. Lakin her kademeye fenerli doldurması iyice sinir bozucu oldu artık.erdogan fenerli oldugu icin cok ses cıkarmıyor ama kocların mustafası haric bu alisini hic sevmez aleni gezici demisti buna
simdi pek şirin görünüyorlar ama biryerde patlayacaklar catısacaklar buna eminim
Kuraldaki degisimden once oldugu icin yerli fln dedilertürk pasaportu var mı bunun? yabancı mı sayılıyor
Anası babası türk deyip iki günde vatandaş yaparlar yoksa bile sorunmutürk pasaportu var mı bunun? yabancı mı sayılıyor
Seyirci gelirin yok, ürün satış gelirin yok, sattığın adamlardan gelen paraları sözleşmesini fesih eden adamlara vermişsin e bir de 5 milyon € maaşlı adam alıyorsun kadrona FFP'yi geçtim bunların bilançolarına bakıp bankaların kredi bile vermemeli. Bizim yönetiminin sermaye aktarımı konularında uzman avukatlar ve maliyeciler ile bunların sahtekarlıklarını belirleyip FIFA'ya sunmaları lazım. FFP yüzünden 2 kere şampiyonlar ligine gitmemize rağmen ligden düşen takımların yedek oyuncularını zar zor transfer edebiliyoruz, BJK'de aynı şekilde kıvranıyor. Bunlara rahat rahat usulsüzlük yaptırmamaları gerek.

Öyle olsa bile bu işlerin bir sınırı var, bizimkilerin çalışması lazım bu konuya.Bankanın sahibi bu yav zaten
Kendi çalıp oynuyor işte.