Mesut Özil Fenerbahçe'de

Bizi ilgilendirmeyen haberleri takip etmekten vazgecelim

Seyirci gelirin yok, ürün satış gelirin yok, sattığın adamlardan gelen paraları sözleşmesini fesih eden adamlara vermişsin e bir de 5 milyon € maaşlı adam alıyorsun kadrona FFP'yi geçtim bunların bilançolarına bakıp bankalar kredi bile vermemeli. Bizim yönetiminin sermaye aktarımı konularında uzman avukatlar ve maliyeciler ile bunların sahtekarlıklarını belirleyip FIFA'ya sunmaları lazım. FFP yüzünden 2 kere şampiyonlar ligine gitmemize rağmen ligden düşen takımların yedek oyuncularını zar zor transfer edebiliyoruz, BJK'de aynı şekilde kıvranıyor. Bunlara rahat rahat usulsüzlük yaptırmamaları gerek.
Mevcut iktidar her türlü yapiyor ama kimse karismiyor ayni hesap.

Siyaset Mesut'u getirmek için resmen el birliği yapmış. Ya arkadaş bir de yerli ve milli demiyorlar mı tepem atıyor. Yerli ve milli dedikleri adam " Kendimi Alman gibi hissediyorum. Türk pasaportunu teslim ederken bir şey hissetmedim." diye beyan eden biridir.
Turgut Reis Naim'i getirdi

Cakma Reis de anca Alman Oezil'i

Ozenmek guzeldir de bu milletin parasini fener icin bir almana vermesi hos degil

Cumhuriyetin son kalesi😂😂😂😂😂😂😂

Tamda beklediğim gibi akp nin reklam malzemesi olacaklar.

Şikecilerden çok aktroller destek mesajı atıyordu bu şebek için.

Twitter'de bazi üyelere göre, Özilin türk milli takimi secmeme sebebi Fatih Terimin onu milli takima cagirmamasiymis. :ROFLMAO:

bu transferin sponsorunun kim oldugu ortada degil mi

twit atanlara bakmak yeterli

organize şekilde talimat alıp böyle tweetler atıyorlar sağa sola. Hepsi aynı anda türüyor. Maaşlı troller

16 sayfa olmus su adami konusuyorsunuz birakin kim nereye gidiyorsa gitsin...
Ne zaman foruma gelsem ilk sayfada bu konuyu görüyorum...

Siyaset Mesut'u getirmek için resmen el birliği yapmış. Ya arkadaş bir de yerli ve milli demiyorlar mı tepem atıyor. Yerli ve milli dedikleri adam " Kendimi Alman gibi hissediyorum. Türk pasaportunu teslim ederken bir şey hissetmedim." diye beyan eden biridir.

D1codS8WoAEiN3z

bizim takim top oynasa bu transfer kimsenin umrunda olmazdi
malesef kendi kendimizi bitiriyoruz

Geri
Üst Alt