- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
milli takımda ırkçılık vs muhabbetlerinden sonra mesut'u hiç sevmiyordum sevmemek için yeni sebeplerin çıkması beni mutlu ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevcut iktidar her türlü yapiyor ama kimse karismiyor ayni hesap.Seyirci gelirin yok, ürün satış gelirin yok, sattığın adamlardan gelen paraları sözleşmesini fesih eden adamlara vermişsin e bir de 5 milyon € maaşlı adam alıyorsun kadrona FFP'yi geçtim bunların bilançolarına bakıp bankalar kredi bile vermemeli. Bizim yönetiminin sermaye aktarımı konularında uzman avukatlar ve maliyeciler ile bunların sahtekarlıklarını belirleyip FIFA'ya sunmaları lazım. FFP yüzünden 2 kere şampiyonlar ligine gitmemize rağmen ligden düşen takımların yedek oyuncularını zar zor transfer edebiliyoruz, BJK'de aynı şekilde kıvranıyor. Bunlara rahat rahat usulsüzlük yaptırmamaları gerek.
Turgut Reis Naim'i getirdiSiyaset Mesut'u getirmek için resmen el birliği yapmış. Ya arkadaş bir de yerli ve milli demiyorlar mı tepem atıyor. Yerli ve milli dedikleri adam " Kendimi Alman gibi hissediyorum. Türk pasaportunu teslim ederken bir şey hissetmedim." diye beyan eden biridir.
Futbol · Gündemdekiler
#Siyasetbahçe
12,3 B Tweet
Siyaset Mesut'u getirmek için resmen el birliği yapmış. Ya arkadaş bir de yerli ve milli demiyorlar mı tepem atıyor. Yerli ve milli dedikleri adam " Kendimi Alman gibi hissediyorum. Türk pasaportunu teslim ederken bir şey hissetmedim." diye beyan eden biridir.