Mesut Özil Fenerbahçe'de

Bir İrfan transferi hepsini gölgede bırakır

Kırk tane Mesut koy yinede irfanı seçerim

Aslında olay irfanda değil, son kontratını alacak oyuncu istemiyorum istediği kadar dünya yıldızı olsun ortalama bir Arsenal topçusunun ne gibi bir yıldızlığı kalmış olabilir ki 2 senedir ayağı topa değmiyor...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet son mantıklı yorumumuzu yapalım. Mesut'a verilen imza + maaş direkt olarak Göksel'e peşinat gösterilirse Visca + İrfan'ı alabilir ve Erol'a rağemn şampiyonluğu garantileyebilirlerdi. Ama Fener Fenerliliğini yaptı ve 7 yıldır şampiyonluk görmeyen camiaya şampiyonluk hediyesi profilinde bir herifi hibe etti. Bu seneki şampiyonluk yarışında gram etkisi olmayacak, seneye de gelmeyecek ŞL'yle 3-4 yıl Fener'e sokulacak yağlı bir kazık transferi. Herkesin umduğunun Fener'in başına gelmesini ve yüklerinden arınan kardeş kulübümüz Arsenal'in hürriyetinin bizim için de vuku bulmasını dilerim.

Evet son mantıklı yorumumuzu yapalım. Mesut'a verilen imza + maaş direkt olarak Göksel'e peşinat gösterilirse Visca + İrfan'ı alabilir ve Erol'a rağemn şampiyonluğu garantileyebilirlerdi. Ama Fener Fenerliliğini yaptı ve 7 yıldır şampiyonluk görmeyen camiaya şampiyonluk hediyesi profilinde bir herifi hibe etti. Bu seneki şampiyonluk yarışında gram etkisi olmayacak, seneye de gelmeyecek ŞL'yle 3-4 yıl Fener'e sokulacak yağlı bir kazık transferi. Herkesin umduğunun Fener'in başına gelmesini ve yüklerinden arınan kardeş kulübümüz Arsenal'in hürriyetinin bizim için de vuku bulmasını dilerim.
Rengim belki gorusuluyordur irfan visca icin bilemeyiz. Mesutun uzerine onlari da alabilirler. Ben acikcasi visca dgl ama irfan icin hamle bekliyorum

kadıköy gibi muhalif bölgenin insanları bile reisi alkışlıyor ya helal olsun reise az bile yapıyor bunlara :asd:

Elalemin derdi bizi mi gerdi? Biz kendi işimize bakalım...

makas kesmıyor arkadaşlar

İnşallah en az 4 yıllık sözleşme yapmışlardır. 4x5=20 milyon euro daha koç holdingin kasasından uçuverdi. Acun'un sözleşme fesih bedeli için verdiği de cabası. Katkı vereceğini hiç sanmıyorum. Hayırsız olsun.

Bosun b.k atmaya gerek yok. Tek bacakla oynasa dahi 15+ asisti var TSL de

Irfan Can ile kiyaslamislar. Te Allahim yarabbim ya :D

Geri
Üst Alt