Mesut Özil Fenerbahçe'de

bir duyuma göre koç saraya vergiden düşün diye gidiyor özil maaşı için ama saray kabul etmiyor bu sadece duyumdur

erdogan fenerli oldugu icin cok ses cıkarmıyor ama kocların mustafası haric bu alisini hic sevmez aleni gezici demisti buna
simdi pek şirin görünüyorlar ama biryerde patlayacaklar catısacaklar buna eminim
Sevmediğini biliyorum ama hatta bayağı gıcık da oluyor ve şımarık zengin çocuğu olarak görüyor. Lakin her kademeye fenerli doldurması iyice sinir bozucu oldu artık.

Neyse gün gelir devran döner.

YIKILMAYAN SON KALE LEN

Seyirci gelirin yok, ürün satış gelirin yok, sattığın adamlardan gelen paraları sözleşmesini fesih eden adamlara vermişsin e bir de 5 milyon € maaşlı adam alıyorsun kadrona FFP'yi geçtim bunların bilançolarına bakıp bankalar kredi bile vermemeli. Bizim yönetiminin sermaye aktarımı konularında uzman avukatlar ve maliyeciler ile bunların sahtekarlıklarını belirleyip FIFA'ya sunmaları lazım. FFP yüzünden 2 kere şampiyonlar ligine gitmemize rağmen ligden düşen takımların yedek oyuncularını zar zor transfer edebiliyoruz, BJK'de aynı şekilde kıvranıyor. Bunlara rahat rahat usulsüzlük yaptırmamaları gerek.

Seyirci gelirin yok, ürün satış gelirin yok, sattığın adamlardan gelen paraları sözleşmesini fesih eden adamlara vermişsin e bir de 5 milyon € maaşlı adam alıyorsun kadrona FFP'yi geçtim bunların bilançolarına bakıp bankaların kredi bile vermemeli. Bizim yönetiminin sermaye aktarımı konularında uzman avukatlar ve maliyeciler ile bunların sahtekarlıklarını belirleyip FIFA'ya sunmaları lazım. FFP yüzünden 2 kere şampiyonlar ligine gitmemize rağmen ligden düşen takımların yedek oyuncularını zar zor transfer edebiliyoruz, BJK'de aynı şekilde kıvranıyor. Bunlara rahat rahat usulsüzlük yaptırmamaları gerek.

Bankanın sahibi bu yav zaten :asd:

Kendi çalıp oynuyor işte.

Mesut'un kalitesi tartisilmaz. Umarim fb cenabetliginden nasibini alir.

1610892137204.webp

xd

Geri
Üst Alt