Mesut Özil Fenerbahçe'de

Acun el altından baya para fiseklemis diyorlar Twitter'da. Zaten Arsenal'de senelik 18 milyon euro Maas alan bir adamın bu ligde olması icin Acun el altından Koç ise holdingin sponsorluğunda yapmistir transferi. fenerin kasasından göstermelik 1-2 milyon çıkar max

Fenerin ve Mesut'un sürekli twit atma sebebi Mesut'un populerliginden yararlanma amacı. Messi ve Ronaldo yu ayırın . Onlar futbol üstü ikonlar. Geriye kalan topçular içinde mesut belki de en ikon futbolcu. Örneğin ; şu anda dünyanın en iyisi seçilen lewa nin takipçi sayıları , Mesut'un yanına yaklasamiyor. Mesut Afrika ,Asya ,Arap ülkeleri , Güney Amerika v.s her bölgede tanınıyor ve takipçisi var. Neden bu kadar ikon haline geldi. ? Sürekli İslam ile ilgili paylaşımları, Hindistan gibi ülkelerle olan ilişkisi yardım kuruluşları felan var. Bu yüzden fener dibine kadar sömürecek bunu. Bu özellikleri taşıyan süper lige gelen son isim Drogbaydi.

Beklentileri o kadar uçuk ki, ben hayal kırıklığı bekliyorum açıkcası. Hayırsız olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ağır komplekslerin basında meyve verdiği bir transfer. Basında Hagi kıyaslamaları üzerinden algı kasılması da bu yüzden. Beklentinin arşa çıkması güzel. Beklenti ne kadar yüksek olursa hayal kırıklığı da bir o kadar yüksek olur.

Fenerin ve Mesut'un sürekli twit atma sebebi Mesut'un populerliginden yararlanma amacı. Messi ve Ronaldo yu ayırın . Onlar futbol üstü ikonlar. Geriye kalan topçular içinde mesut belki de en ikon futbolcu. Örneğin ; şu anda dünyanın en iyisi seçilen lewa nin takipçi sayıları , Mesut'un yanına yaklasamiyor. Mesut Afrika ,Asya ,Arap ülkeleri , Güney Amerika v.s her bölgede tanınıyor ve takipçisi var. Neden bu kadar ikon haline geldi. ? Sürekli İslam ile ilgili paylaşımları, Hindistan gibi ülkelerle olan ilişkisi yardım kuruluşları felan var. Bu yüzden fener dibine kadar sömürecek bunu. Bu özellikleri taşıyan süper lige gelen son isim Drogbaydi.
Falcaodan fazlamı

6 ayda anca form tutar sakatlık yaşamasza asıl seneye performans verir. 1 sene top oynar tahminim.

Falcaodan fazlamı
Fazla. Falcao Güney Amerika da bir idol. Ama o bölgede çok o seviye topçu var. Mesut acayip bir popülerlik içinde. Özellikle çok büyük nüfuslu Hindistan, Pakistan , Endonezya ,Çin ve uzak doğu ulkelerin de fenomen. Hatta Uygur Türkleri ile ilgili paylasim yaptığında popülerliği Çin de baya etkilendi. Boykot felan ettiler. En sevdiğimiz oyuncu sendin diye.

fb mesute 3 M maas ödeyecekmis xd
Arsenala basari endeksli olarak 1.75 M

yaw he he

1611578512339.png

Fenerbahçe SK: "Mesut Özil'in önceki kulübüne transfer bedeli ödenmeyecek olup, sportif sonuçlarına bağlı olarak azami 1.750.000 Avro ödeyecektir."

Fenerbahçe SK: "Mesut Özil'e 2020-2021 futbol sezonu için herhangi bir ücret ödemesi yapılmayacak olup; 2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında 3.000.000 Avro garanti ücret ve toplamda 550.000 Avro imza parası ödenecektir."

Eksik kalan yıllık 3-4 milyon euroluk ücreti de Acun ve yandaş patronlar aralarında tamamlayacaktır.

Yillik 3 milyon euro he :LOL:

Geri
Üst Alt