Mesut Özil Fenerbahçe'de

Bu işin iyice boku çıktı. Uefa el atması gerek artık. Mesut nasıl bedava oynar? Adam zengin diye her şeyi el altı yapıyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar haber yalan mesut özil 2020-2021 sezonunda fener*ahce'de oynamak için para almadığı gibi her maç sonu takıma nohutlu pilav ısmarlayacakmış

Yönetim gidip Uefaya şikayet etmiyorsa defolsun gitsin.. apaçık göz önünde dalavere

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Şikayet etsen ne olacak ki şike var kararına ve avrupadan ceza vermelerine rağmen ligde tutuldu bunlar ceza almadan. Uefa leş liginizde ne haliniz varsa görün bize sıçratmayın meseleyi kafasında.

Bir de kimi kime şikayet edeceksin, transferin arkasında bizzat siyasi destek var, limit meselesine kılıf uyduran Tff var. Hangi takımın yönetimi bu kadar yüreklide gidip Uefa'ya bakın bizim ülkede böyle işler oluyor diyebilir.

Fb’nin kasasindan 3.5 milyon, kalan milyonlari da koc holding ve acun karsilayacak neyi anlamadiniz

Mesut da benim gibi iş yerinden parasını elden alıyor demek ki. Bu sene de bedava oynuyor(!) limite de yansımıyor ne güzel.

Şikayet etsen ne olacak ki şike var kararına ve avrupadan ceza vermelerine rağmen ligde tutuldu bunlar ceza almadan. Uefa leş liginizde ne haliniz varsa görün bize sıçratmayın meseleyi kafasında.

Herşey bir yere kadar, böyle şeytanlık olmaz. Sen bu işe göz yumarsan seni daha kim ciddiye alır. €550 bin imza parasıymış, dalga mı geçiyorsunuz

Bu işe göz yuman ya da ortak olan devleti Allah bildiği gibi yapsın...

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Mesut Arsenalde yıllık 18 almiyor mu abi yarim sezon icin alacagi 9 milyonu birakip fenere gelmiş ve o yarim sezonda alacagi 9 milyonu fenerde 3 yilda alacak yani :D inanan varsa geçmiş olsun.

Denetleyen ve hesap soran olmayınca tabiki bedavaya aldık diyecekler. Ama herkes Türkiye’dekiler gibi değil. Katılın bakalım Avrupa kupalarına.

FB kasasından çıkacak parayı yazmışlardır diğerleri cumbaba, acun, koç holding ile tamamlanır.
FB'den 3 lira keş çıkıyorsa vergi dahil 5'e geliyor. Gustavo 4,5 Ozan 3 felan alıyor bunları şampiyonluk bile kurtarmaz. Kadroda boş adam yok yani bizim Oğulcan,Ömer,Taylan gibi 300-400'e oynayan en kötüsü bile 1 milyondan açıyor kapıyı Sinan Gümüş,Ademi felan 900-1000 alıyor.

Maaş bütçeleri şu an minimum 50'dir.

Arkadaşlar uzun yıllardır Mesut'u takip eden bir dönem hayranlık seviyesin de biriyim. Mesut kesinlikle uzun yıllar kalmaz Türkiye 'de. Ozellikle çok iyi oynamaz ve hafiften eleştiriler başlarsa anında Arap ülkeleri veya yüksek maaş veren bir ülke ye topuklar. Aslında hayran kitlesi , taninirligi yüksek olduğu için Asya kıtası özellikle Çin e giderdi. Ama malum oraya gitmesi imkansız artık. Mesut en azından son 2 - 3 yıldır futbolcudan çok bir ikon bir sosyal medya fenomeni gibiydi. Bütün ülkelerle bağlantıları var, Hindistan dan tutun, Güney Amerika'ya ya kadar hayranı olan bir topçu. Adamın hiç bir şekilde ilk amacının futbol olmadığını düşünüyorum artık kafasında. Özellikle deplasman maçlarının çoğunu kaçırır. 1. max. 1.5 seneye de gider buradan.

Arkadaslar Mesut Ozil su kadar aliyor, bu kadar aliyor cok uzatmanin anlami yok.

Ben 8-10'dan assagi ne yazarlarsa gulup gecin dedim. Bild 7.5 yazmis, ona da kabulum.

Yok 3m'du yok bedavaydi gecin bu isleri.

Ayrica tekrar ediyorum, Mesut Ozil'in ofansif ozelliklerini anormal begensem de 3.5 yillik surecte Ozil ve Fener birbirine girecek, problemler olacak.

Isler iyi gitmedigi anda Mesut cok goze batacak cunku asla defans yapmaz. Kilini kipirdatmaz. Taraftarlari isler kotu gittiginde anormal kufurler edecek.

Cok buyuk bir isim ama Turkiye icin cok yanlis transfer. 7.5 milyon Euro'lari kaldirabilecek bir ekonomimiz yok.

Biz de ayni hatayi Falco ile yaptik. Daha oncesinde Belhanda ve Feghouli ile yaptik.

Bizler ulke olarak akillanmayacagiz bu belli oldu.

Mesut Özil bildiğimiz performansını yansıtabilirse en azindan bir sonraki sezondan itibaren Hagi bizde nasıl etki biraktiysa Mesut da fener de o etkiyi bırakabilir.
Öyle bir kapasitesi yok malesef ki. Mesut'u, seviyesi oyuncularla değerlendirin. Futbol efsaneleriyle değil.

Geri
Üst Alt