Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.789
- 109.611
- 4.878
bunun tr pasaportu yok di mi?Yok lan bu cok les. almancasi daha da les
gözükmüyor tmde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun tr pasaportu yok di mi?Yok lan bu cok les. almancasi daha da les
Yok ama rahat alir. Annesi veya babasi türkse cabuk olur o.bunun tr pasaportu yok di mi?
gözükmüyor tmde
1 gecede cıkarılırbunun tr pasaportu yok di mi?
gözükmüyor tmde
Yok ama rahat alir. Annesi veya babasi türkse cabuk olur o.
1 gecede cıkarılır
Yok gerekmiyor türk diye. Benim de türk pasaportum var meselaçıkarılsa da belli bir prosedürü vardı sanki tr x yıl bulunma zorunluluğu falan
neyse kılıf her türlü uydurulur söz konusu fb ise
Yok gerekmiyor türk diye. Benim de türk pasaportum var mesela
Götü yiyorsa alır, yeni kurallara göre alman hükumetinin şartı var tek bir ülkeye ait pasaport olmak zorunda. Alman vatandaşlığından çıkacak ozaman. Eskisi gibi değil artık1 gecede cıkarılır
dogru muGötü yiyorsa alır, yeni kurallara göre alman hükumetinin şartı var tek bir ülkeye ait pasaport olmak zorunda. Alman vatandaşlığından çıkacak ozaman
öyle özel birsey degil. Hatta annen veya babanda varsa ilk türk pasaportunu alirsin hemen ztnvay be
Kismen dogru. 99 vexya 01 di tam eminim degilim den sonra müracat edenler icin gecerli. Mesutun kücükken varmiydi bilmiyorum. Nuri türk pasaportunu birakmisti mesela alman pasaportunu almak icin (reale giderken ab kuralindan dolayi). o nun alman vatandasligi yoktu kücükkendogru mu
@Musap Aydinli
öyle özel birsey degil. Hatta annen veya babanda varsa ilk türk pasaportunu alirsin hemen ztn

Bu ne .d
Almasında sıkıntı yok renkdaş zaten, tercih yapacak ; ya Tr pass çıkarıp alman vatandaşlığından çıkacak, yada yabancı pass la devam edecekyahu tr pasaportumu sorun herif cumhurbaşkanıyla komşu hertürlü hallederler