Mesut Özil Fenerbahçe'de

Real maclarinda di maria ile bu ebemize atliyordu paso. Tirsmiyor degilim

Neden ne kadar karaktersiz varsa fenerli oluyor?

Her fenerli karaktersiz degil kesinlikle. Ama nedense her karaktersiz fenerli

"Türkiye'yi hiç düşünmedim"

20 yaşındaki Mesut Özil, resmî bir maçta forma giyerek, son formaliyeti de yerine getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. "Ta en başından beri Almanya için oynamak istiyordum. Türk Millî Takımı formasını giymem hiç gündeme gelmedi. Almanya adına oynayabildiğim için çok gururluyum" dedi.

Mesut Özil, Almanya'da yürürlükte olan Vatandaşlık Yasası'ndaki "tercih zorunluluğu" nedeniyle 2007 yılında Türk vatandaşlığından kendi rızasıyla çıkmıştı. Vatandaşlık Yasası, "tek vatandaşlık" ilkesine dayanıyor ve bazı istisnalar dışında çifte vatandaşlığa müsaade etmiyor. Almanya'da doğan yabancı uyruklular 18 ila 21 yaşları arasında tercihlerini bir ülke vatandaşlığından yana kullanmak zorunda kalıyor.

Kurulu düzenini bıraktı enishte

Allaha sükür ülkeme döndüm dedi demeyin bana sakin
Dedimi bunu?
dedi ben izledim dünya yıldızını

para cukkalıcak tabi böyle sözler ile kandırıyor. mesut arsenal'ın en çok kazanan oyuncusu açık ara

burada öpücük ile oynamayacaktır diye düşünüyorum

dedi ben izledim dünya yıldızını

para cukkalıcak tabi böyle sözler ile kandırıyor. mesut arsenal'ın en çok kazanan oyuncusu açık ara

burada öpücük ile oynamayacaktır diye düşünüyorum

11 aliyordu
Burda 8den asagi almaz ama resmiyette kac gozukur tahmin edemiyorum

muslera ve luyundamaya karşı show yapar gibi
marcao bile toparlayamaz

wesliden sonra gözümüz 10 numara görsün

Ne tırstınız be kardeşim?

4 transferle (2 orta saha, 1 kanat, 1 forvet) alayını tokatlarız da yönetim bu sene bir yerlere şampiyonluğu zorlamayacağız şeklinde söz vermiş sanki. Yine çalışmamışlar, son güne bırakıyorlar.

Daha once yazdigim gibi Mesut bence muhtesem bir oyuncuydu. Kariyerini yakindan takip ettim. Izlemekten de buyuk keyif aldigim biriydi.
Ancak unutulmamasi gereken bir sey varsa, Mesut anormal buyuk bir dusus icinde olan bir oyuncu.
Uzun suredir top oynamiyor.
Yasi 32.

Adamlarin kadrosu kotu ve yasliydi. Bu yanlisa bir devasa yanlis daha ekleyerek devam ediyorlar.

Yaptiklari Szalai ve Ingiltere'den aldiklari genc oyuncu tipi transferler beni daha cok endiselendiriyor. Cunku o tip transferler o iki oyuncu ozelinde dogru cikmasa bile, mantik olarak Turk kulupleri icin en dogru transfer tipidir benim gorusume gore.

Genc ve ucuz maliyetli oyunculari alip, yetistirip avrupaya satmak ulkedeki futbol ekonomisi yukselene kadar en buyuk hedefimiz olmali.

Boyle 32 yasindaki adami 8-10 milyon Euro'ya ulkeye getirmekle bu islerde bir yere varamayiz. Gelip ligin ikinci yarisinda iyi performans gosterse bile gelecek senelerde ne olacak?

Kimse de camur atiyorsun demesin cunku Mesut'un teknigini, virtuozlugunu cok begenen biriyim. Ama Falcao icin de ayni seyleri yazdim. Babel icin de ayni seyleri yazdim. Arda icin de aynilarini yazdim.

Bu tip transferlerin kuluplerimize kisa donem harici faydasi yok.

Ustelik uzun surecte ANORMAL zararlari var. Tarihe bakarsak bu gorunuyor. Verilen rakamlari toplayip, bu yaslarda gelen oyuncularin basarilari ile kiyaslasak aslinda herkesin dudagi ucuklar ama insanlar bir ismi duydu mu kendilerinden geciyor.

Bu arada aranizda Hagi de yasli geldi falan diyecek varsa bu iki oyuncu arasindaki en buyuk fark hirslari. Mesut'un hirsi 0. Ozil sahada isler iyi gitmediginde sunu yapar: omuzlar duser, kafa yere egilir ve arkadaslarina kufur etmeye baslar.

Tekrar ediyorum. Zamaninda harika bir oyuncuydu. Ama yanlis transfer.

bu yorumcu herif ne ağladı . Galatasaray klubu burası. böyle temsil edemessin. saçmalık palyaçoluk . bu takımın dinamiklerinde var şampiyon olmak. emekli sabri gelse bile kupaya oynar. yemişim mesutu.

bu salağın galatasaraylı olmasından utanıyorum arkadaş yaw. Galatasaray adına orada oturması büyük rezillik

bu salağın galatasaraylı olmasından utanıyorum arkadaş yaw. Galatasaray adına orada oturması büyük rezillik
Spor progrmlarından salaklar ekmek yiyor rtas. aslında zekilerde salak rolü yapıyorlar. komik ama baya ya. bunların gslı olduğunu görmezden gelirsen güzel. ha savunurkende aynı salaklıklarla savunuyorlar. durum komedisi yapıyor. :D

Spor progrmlarından salaklar ekmek yiyor rtas. aslında zekilerde salak rolü yapıyorlar. komik ama baya ya. bunların gslı olduğunu görmezden gelirsen güzel. ha savunurkende aynı salaklıklarla savunuyorlar. durum komedisi yapıyor. :D
Iyide bu sadece kendini Galatasaraylı sanıyor herhalde. 30 milyon taraftarı olan takimi sen şebekelik yapicam diye kameraların karşısında bu kadar küçük dusuremezsin.

Aytaç Karaya jet göndermek ne akıl işi ne mantık işi..

Geri
Üst Alt