Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.113
- 39.436
- 3.993
Bence kızacak bişey yok önemli olan pis işleri kılıfına uydurmak.bizimkiler beceremedigi için kimseyi alamiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bosuna demiyoruz bunlarin bahsettigi rakamlari en az 1,5 ile carpmak lazim diye. Hatta 2 ile carpmak lazim.
Bir şeyi merak ediyorum. Mesut Özil için Fenerbahçe'nin kasasından 3,5 milyon çıkacak, geri kalan 4-5 milyon da Acun, Ali Koç vs. ödeyecek diyorsunuz. Bu suç mu? Suç değilse niye bu kadar sinirleniyoruz? Bizim zenginler niye bir forvet almıyor bu takıma? Bunu bence kendimize soralım.
Ha bu olay suç falansa diyecek bir şey yok açık açık buna müsaade ediliyorsa da şaşırmıyorum ülkede bu kadar hukuksuzluk varken. . .
Fifa kaydına tabi tutulmayan her türlü prim ve maaş işlemi suçtur. O zaman maaş limiti belirlemenin, FFP'nin ne anlamı var. Herkes asgarisini yatırıp geri kalanını cebinden ödesin. Bizim zenginler diye de bir şey yok. Bizim zenginler kulübe verip geri gelmeyecek paranın peşinde koşmak istemiyorlar. Beşiktaşlılar da öyle. Sadece Fener'de verilen para hibe edilir, Ali'yle Acun da öyle yapacaklar. Zamanında Kutlualp'in, Özdemir'in yaptığı gibi. Fenerbahçelilerin daha iyi taraftar olması daha şerefsiz oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Hele çıkıp bir de yayında salak ve gariban taraftarın cebindekini almak için attıkları taklalar hakikaten ülkenin özeti niteliğindedir.
Doğru. Asgari ücreti yatırıp geri kalanı elden veren üçüncü sınıf şirketler gibi.
Bunu denetlemeyen yargıda problem var, FIFA da denetlemiyorsa bizim yapacak bir şeyimiz yok.
Ayrıca şu para dilenme olayına girme. Bizimkiler hep yapıyor bunu. Bu konuda alnımız ak değil.
Yazdığım mesaji iyi okumani öneriyorum. Hala aynni cevabi yazmayı düşünüyorsan da mesajımı gormezden gelÖyle bir kapasitesi yok malesef ki. Mesut'u, seviyesi oyuncularla değerlendirin. Futbol efsaneleriyle değil.
Arkadaş adamlar kilifina uyduruyor mu transferi ?
Evet uyduruyor.
Örnek?Sonunda Fifa da kılıfsız uyduruyor yalnız.
Sonuç ? Ve alaka nedir?
Sonuç ? Ve alaka nedir?