- 26 Ocak 2021
- 34.991
- 33.634
- 2.183
Bu arada nedense sancak 2 hafta önce attı tuttu yalan dediler ceza verdiler vs. şimdi yeni düzen ayağına temizliğe başladılar garip.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşar kemal uğurlu bile gitse sevinemiyorum şu an. Bir boklar bizi bekliyor yine. Neler çıkacak acaba altından.İşin şakasındasınız ama kötü şeyler oluyor farkında değilsiniz
Birakmis sanirim, abisi de oyle bir sey demis.ersin düzen'e göre bırakmamış sezon sonuna kadar çıkmak istemediğini bildirmiş.
Bilmiyorum adminim yarım saat önce görmüştüm yazdığım haberi bırakmıştır umarım.Birakmis sanirim, abisi de oyle bir sey demis.
Alkışlıyorum.Zaten bugün Türkiye gazetesinde çıkan haberlere göre bu listeyi BJk,TS,Rize'nin başını çektiği bir gurubun yaptığını yazıyordu.Daha kötü hakemler için yapılmayan Cüneyt, Fırat gibi üst düzey hakemlere yapılıyorsa bunun tek mantıklı yorumu "kötü günler geride kaldı, şimdi bizi daha kötü günler bekliyor"demektir.Bu işler daha pis yerlere gidiyor. Bjk bir hakem için yazı paylaşıyor. Yine geçen sene hakem kurulu başkanı bjk şampiyonlugu kutlamalarına gidiyor. Kötü olsalar bile söz dinlemeyen dolaylı mesajları yerine getirmeyecek hakemler gönderiliyor. Ve bu liste dışındaki hakemler Fatih Terimin gitmesine sebep olabilcek kadar zarar verdiler Galatasaray a Ayrıca bjk gedson diye bir oyuncuyu rizelilerin parası ile alıyor.
Bu pisliğin içindeki kişiler ve takımlar çok belli değil mi ? Fb bile daha masum şuan benim gözümde...
Hakem kalmadi cop ligde.