Mete Kalkavan, Hakemliği Bıraktı

Bu arada nedense sancak 2 hafta önce attı tuttu yalan dediler ceza verdiler vs. şimdi yeni düzen ayağına temizliğe başladılar garip.

Bu işler daha pis yerlere gidiyor. Bjk bir hakem için yazı paylaşıyor. Yine geçen sene hakem kurulu başkanı bjk şampiyonlugu kutlamalarına gidiyor. Kötü olsalar bile söz dinlemeyen dolaylı mesajları yerine getirmeyecek hakemler gönderiliyor. Ve bu liste dışındaki hakemler Fatih Terimin gitmesine sebep olabilcek kadar zarar verdiler Galatasaray a Ayrıca bjk gedson diye bir oyuncuyu rizelilerin parası ile alıyor.
Bu pisliğin içindeki kişiler ve takımlar çok belli değil mi ? Fb bile daha masum şuan benim gözümde...

Bakalim kimler tv programlarina kapak atacak

Acilen Metin Şentürk’ün hakemliğe dönmesi sağlanmalı.
Mete ve türevleri gibi hakemlerden daha iyi maç yönetir.

Umarım doğrudur bu haber

Son düzenleme:
ersin düzen'e göre bırakmamış sezon sonuna kadar çıkmak istemediğini bildirmiş.

İzdivaç Programlarında Karşı Cinsi Etkilemeye Çalışan Adayların Akıllara  Zarar 20 Dansı

Evlilik yaramış aslanıma

Bu işler daha pis yerlere gidiyor. Bjk bir hakem için yazı paylaşıyor. Yine geçen sene hakem kurulu başkanı bjk şampiyonlugu kutlamalarına gidiyor. Kötü olsalar bile söz dinlemeyen dolaylı mesajları yerine getirmeyecek hakemler gönderiliyor. Ve bu liste dışındaki hakemler Fatih Terimin gitmesine sebep olabilcek kadar zarar verdiler Galatasaray a Ayrıca bjk gedson diye bir oyuncuyu rizelilerin parası ile alıyor.
Bu pisliğin içindeki kişiler ve takımlar çok belli değil mi ? Fb bile daha masum şuan benim gözümde...
Alkışlıyorum.Zaten bugün Türkiye gazetesinde çıkan haberlere göre bu listeyi BJk,TS,Rize'nin başını çektiği bir gurubun yaptığını yazıyordu.Daha kötü hakemler için yapılmayan Cüneyt, Fırat gibi üst düzey hakemlere yapılıyorsa bunun tek mantıklı yorumu "kötü günler geride kaldı, şimdi bizi daha kötü günler bekliyor"demektir.

Geri
Üst Alt