Metehan Baltacı: "Arda Turan'a teşekkür ederim. Gelişimimde yardımcı oldu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1720726839434.png

Metehan Baltacı: "Valla abi inşallah ayağım uğurlu gelir. Şans benden yanaydı. Devamı gelecek inşallah. Okan hocama teşekkür ederim hana güvendi. Son terime kadar mücadele edeceğim! Arda hocama teşekkür ederim, gelişimimde yardımcı oldu. Hedefim tabii ki de Galatasaray'da kalmak. Ben Galatasaray'ın altyapısında yetiştim, kalıp daha çok süre almak istiyorum. Florya'da yetiştik biz."

Metehan Baltacı: "İlk golde Dries oraya gitmemi söylemişti, ikinci golde de Michy'e orta açmak istemiştim, karışık bir şey oldu ben de beklemiyordum ama güzel bir gol oldu."

Metehan Baltacı: "Bu sezon şampiyon olup gerçek 5. yıldızı takmak istiyoruz."

sevgili @Uğur İz in dediği gibi yerli stoperde apo filan gibi ayak yoksa altyapıdan şaşmamak gerek. oynuyor işte bebeler serdar aziz, samet akaydın zart zurt kadar. tabi arada bi de ozan kabak gibi yetenek çıkarsa tadından yenmiyor. metehan da onlardan biri olur inşallah, aynı kumaş emin'de de var ama cin olmadan adam çarpma işlerini bırakmalı

yolun açık olsun aslan

Takımda kalmayacaksa Süper Lig'e kiralanmalı. Eyüpspor'da oynar herhâlde seneye.

5 sene sonra Arda Turan'a tüm ülke teşekkür edecek.
Burada Hamza Akman'a okadar hayıflanıyorum ki, kendi ayağına sıktı. Sezon başında Arda Hoca istediğinde koşa koşa gidecekti. Şimdi çok daha farklı konuşuyor olacaktık. Ahhh ahhhh.Oyuncu her kim olursa olsun oynamadan asla biryere gelemez.İşte Metehan .Helal olsun.Göğsünü gere gere oynuyor.Hiçte sırıtmadı.

Burada Hamza Akman'a okadar hayıflanıyorum ki, kendi ayağına sıktı. Sezon başında Arda Hoca istediğinde koşa koşa gidecekti. Şimdi çok daha farklı konuşuyor olacaktık. Ahhh ahhhh.Oyuncu her kim olursa olsun oynamadan asla biryere gelemez.İşte Metehan .Helal olsun.Göğsünü gere gere oynuyor.Hiçte sırıtmadı.

Akmanlar'da kronik problem var galiba bu konuda. Hiçbir şey olamadan değişik hallere giriyorlar. Kuzenlerinin hali ortada.
Efe'de böyle olmaz umarım.

Akmanlar'da kronik problem var galiba bu konuda. Hiçbir şey olamadan değişik hallere giriyorlar. Kuzenlerinin hali ortada.
Efe'de böyle olmaz umarım.
Hamza ile ilişiğimiz kalmadı sanırım.Efeyi bu sene kesinlikle gönderirim kiralık olarak.o çocuk oynayım diye bağırıyor resmen.Bence bari onu heba etmemeliyiz.Eyüp ve Gökdeniz içinde aynı şey geçerli.Gökdeniz inanılmaz naif bir oyuncu olacak inanıyorum ama oy-na-ma-lı.

Geri
Üst Alt