- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Gerçekten Allah gani gani belanı versin abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten Allah gani gani belanı versin abi.
Kesinlikle öyle. Bakalım ilk baharın gelişini mart sonu nisan başı gibi müjdelerse ve tutarsa yok artık diyeceğim ve önünde saygıyla eğileceğim. Gerçekten çok bilgili bir beyefendi.
Tamam dediği gibi belki radarları okuyup anlıyordur saygı duyuyorum, ama İstanbul'la ilgili Üniversitelerin çok önemli Meteroloji Mühendisi olan bazı hocalar son yıllarda İstanbul'a yapılan ve sayısı artan gökdelenlerin kar yağışını imkansız olmasa da baya zorlaştırdığı yönünde verdikleri bilgiler var.
Azcık bunlara da baksa en azından biraz daha makul tahminler yapabilirdi.
Maalesef iş bir tek radarı okumakla bitmiyor.
İstanbul Mecidiyeköy’den Merter’den ibaret değil!!! Arnavutköy de İstanbul, Sarıyer de Çatalca da. . .
Okey'in 70'lerde gerizekalılar için icat edilmiş bir oyun olduğu iddiası doğru mudur Mahir ?İstanbul Mecidiyeköy’den Merter’den ibaret değil!!! Arnavutköy de İstanbul, Sarıyer de Çatalca da. . .
Okey'in 70'lerde gerizekalılar için icat edilmiş bir oyun olduğu iddiası doğru mudur Mahir ?
Şehir efsanesi de olabilir hemen kendine pay çıkarma ?Bilmiyordum. Yeni öğrendim. Demek ki boşuna sıkılmıyormuşum o oyundan. Nefret ederim o oyundan.
Şehir efsanesi de olabilir hemen kendine pay çıkarma ?
Bir gün seni yol kenarında bulacağız diye korkuyorum!
Gece dolasmayi seviyorum
Tavsiye ederim
dolaş tabi ama otoban nedir yaw. sakallı falan demezler vururlar else köküne sonra adli vakalık olursun yemin ediyorum. dikkat et.
Mahir Beylikdüzü İstanbul olarak saymıyoruz biz, yani İstanbul'da yaşayanlar, ayrıca Arnavutköye bulunduğum muhitten gitmek İstanbul'dan Bursa'ya gitmekten daha zor kardeşim, ben dün dedim. İstanbul için çok öyle ahım şahım bir kar durumu yok. Benim bu şehir de gördüğüm en büyük Kar olayı 86'da yaşadığımdır. Sonra bir de 2004 kışında yaşamıştık.
Cidden öyle ama, İstanbullular için İstanbul'un son sınırı olarak Avcılar ve Maltepe arasını sayıyoruz. Çatalca falan Tekirdağ gibi geliyor.Çatalca’da askerlik yaptım.
“Ooo İstanbul kebap” deniyor.
Ama gündelik dilde Beylikdüzü Çatalca, İstanbul’dan sayılmıyor. Ne güzel iş.
İkiyüzlüsünüz abi!
Mahir Beylikdüzü İstanbul olarak saymıyoruz biz, yani İstanbul'da yaşayanlar, ayrıca Arnavutköye bulunduğum muhitten gitmek İstanbul'dan Bursa'ya gitmekten daha zor kardeşim, ben dün dedim. İstanbul için çok öyle ahım şahım bir kar durumu yok. Benim bu şehir de gördüğüm en büyük Kar olayı 86'da yaşadığımdır. Sonra bir de 2004 kışında yaşamıştık.
Cidden öyle ama, İstanbullular için İstanbul'un son sınırı olarak Avcılar ve Maltepe arasını sayıyoruz. Çatalca falan Tekirdağ gibi geliyor.![]()
Çatalca güzel yer, İstanbul'un kışın pek bir güzelliği yok, çok aşırı kar yağmadığı sürece hakikaten bir güzelliği yok.Peki askerlik orada yaptım denilince neden güzel İstanbul deniyor![]()