Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

Tamam dediği gibi belki radarları okuyup anlıyordur saygı duyuyorum, ama İstanbul'la ilgili Üniversitelerin çok önemli Meteroloji Mühendisi olan bazı hocalar son yıllarda İstanbul'a yapılan ve sayısı artan gökdelenlerin kar yağışını imkansız olmasa da baya zorlaştırdığı yönünde verdikleri bilgiler var.

Azcık bunlara da baksa en azından biraz daha makul tahminler yapabilirdi.

Maalesef iş bir tek radarı okumakla bitmiyor.

Kesinlikle öyle. Bakalım ilk baharın gelişini mart sonu nisan başı gibi müjdelerse ve tutarsa yok artık diyeceğim ve önünde saygıyla eğileceğim. Gerçekten çok bilgili bir beyefendi.

Tamam dediği gibi belki radarları okuyup anlıyordur saygı duyuyorum, ama İstanbul'la ilgili Üniversitelerin çok önemli Meteroloji Mühendisi olan bazı hocalar son yıllarda İstanbul'a yapılan ve sayısı artan gökdelenlerin kar yağışını imkansız olmasa da baya zorlaştırdığı yönünde verdikleri bilgiler var.

Azcık bunlara da baksa en azından biraz daha makul tahminler yapabilirdi.

Maalesef iş bir tek radarı okumakla bitmiyor.

İstanbul Mecidiyeköy’den Merter’den ibaret değil!!! Arnavutköy de İstanbul, Sarıyer de Çatalca da. . .

Mahir bey üstat Levent Kırca'nın da dediği gibi niyetimiz kimseyi kırmak değildir, umarım eleştiri yaparken istemeden sizi kırmamışımdır.

Sevgiler

İstanbul Mecidiyeköy’den Merter’den ibaret değil!!! Arnavutköy de İstanbul, Sarıyer de Çatalca da. . .

Şehir efsanesi de olabilir hemen kendine pay çıkarma ?

Aslında evet efsane olabilir. Çünkü dün arkadaşlarım okey oynamaya çağırdı beni. Hepsi de mimar mühendis adamlar. Ben yancı gidecektim. Yemeye içmeye. Ama yancı olarak da çekilmeyen bir oyun gitmedim. Evde oturdum dur yoksa annem ateş edecek filmini izledim. Daha keyifliydi.

Mahir Beylikdüzü İstanbul olarak saymıyoruz biz, yani İstanbul'da yaşayanlar, ayrıca Arnavutköye bulunduğum muhitten gitmek İstanbul'dan Bursa'ya gitmekten daha zor kardeşim, ben dün dedim. İstanbul için çok öyle ahım şahım bir kar durumu yok. Benim bu şehir de gördüğüm en büyük Kar olayı 86'da yaşadığımdır. Sonra bir de 2004 kışında yaşamıştık.

Mahir Beylikdüzü İstanbul olarak saymıyoruz biz, yani İstanbul'da yaşayanlar, ayrıca Arnavutköye bulunduğum muhitten gitmek İstanbul'dan Bursa'ya gitmekten daha zor kardeşim, ben dün dedim. İstanbul için çok öyle ahım şahım bir kar durumu yok. Benim bu şehir de gördüğüm en büyük Kar olayı 86'da yaşadığımdır. Sonra bir de 2004 kışında yaşamıştık.

Çatalca’da askerlik yaptım.

“Ooo İstanbul kebap” deniyor.

Ama gündelik dilde Beylikdüzü Çatalca, İstanbul’dan sayılmıyor. Ne güzel iş.

İkiyüzlüsünüz abi!

Çatalca’da askerlik yaptım.

“Ooo İstanbul kebap” deniyor.

Ama gündelik dilde Beylikdüzü Çatalca, İstanbul’dan sayılmıyor. Ne güzel iş.

İkiyüzlüsünüz abi!
Cidden öyle ama, İstanbullular için İstanbul'un son sınırı olarak Avcılar ve Maltepe arasını sayıyoruz. Çatalca falan Tekirdağ gibi geliyor. :D

2004 kişini istanbula ben getirdim :D
2003 ekiminde tasindik istanbula
1.5metre kar olmustu yari tatil 1 aya uzamisti cok iyi hatirliyorum o kişi

86'yi hatirliyorum. Bir-iki hafta kalmisti o kar.

Kısa 1 aranın ardından yayınımız hava raporu ile devam edecek...

Merhabalar bugün 4 ocak 2019 yurtta ve avrupada bazı şehirlerin hava durumu şöyle;

mk-news-png.33664

mk-hava-durumu.webp

Yayınımız spor bülteni ile devam edecek bizden ayrılmayın iyi günler.

Geri
Üst Alt