- 2 Haziran 2024
- 12.673
- 10.940
- 1.248
istanbul 33 derece gösteriyor üstad yanıyoruzKonum / derece alalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istanbul 33 derece gösteriyor üstad yanıyoruzKonum / derece alalim
Temmuz ve Ağustos bitince Allahsız yaz düşmanları ortadan kayboldu. Ne güzel 39 derece sıcak ve %85 nem oranı ile yaşayıp gidiyorduk.
Yazı sevenleri anlamak mümkün değil, bir kere çaresi yok. Cıscıbıldak soyunsan yine yanıyorsun. Kış öyle mi giyin üşüme.Temmuz ve Ağustos bitince Allahsız yaz düşmanları ortadan kayboldu. Ne güzel 39 derece sıcak ve %85 nem oranı ile yaşayıp gidiyorduk.
Temmuz ve Ağustos bitince Allahsız yaz düşmanları ortadan kayboldu. Ne güzel 39 derece sıcak ve %85 nem oranı ile yaşayıp gidiyorduk.
Ben makul sıcaklık ve nem oranında olduğu müddetçe yazı severim. Kışın kasvetini hiç sevmem.Yazı sevenleri anlamak mümkün değil, bir kere çaresi yok. Cıscıbıldak soyunsan yine yanıyorsun. Kış öyle mi giyin üşüme.
Buz gibi havada işten eve gelmişsin. Sıcacık çayını yudumluyorsun. İçin ısınıyor. Merakın yok mu böyle şeylere?Ben makul sıcaklık ve nem oranında olduğu müddetçe yazı severim. Kışın kasvetini hiç sevmem.
AraziMütemadiyen pişik olup yaza suç bulan ekürin nerede lan?
Bizımla diyılsın Örmın beyBen makul sıcaklık ve nem oranında olduğu müddetçe yazı severim. Kışın kasvetini hiç sevmem.
İşten eve gelmişim, buz gibi biramı yudumluyorum ben.Buz gibi havada işten eve gelmişsin. Sıcacık çayını yudumluyorsun. İçin ısınıyor. Merakın yok mu böyle şeylere?
Nihayet biri beni anladı.Bela mevsim kışa dogru gidiyoruz maalesef
Naci seni Mısır çöllerine yollarım yaza doyarsın.Bela mevsim kışa dogru gidiyoruz maalesef