Metin Öztürk | 2. Başkan

Rakibin 4 koldan ele gecirmis hakemlere istedikleri karari aldirabiliyorken sen yetkili olarak cikacaksin kamuoyu oluşturacaksin yoksa anadolu takimlari gibi seni yerler ve öyle ağzin acik izlersin.
Tamam da bir bakalım bir iş yapacak mı? Şu an asıl tepki Tff'ye verilmeli. Eğer iş yapmazsa zaten doğal olarak tepki vereceğiz demek istediğim bu. Metin Öztürk zaten kalmasını istediğim biri değil benim GS'ye bir faydası olacağını düşündüğüm biri de değil o ayrı.

Tff den sorumlu yönetici yaptık bunu başka diyecek bir şey yok. VAR bu sezon satın alınmış şekilde fb ye çalışacak bu şahıs gık demeyecek.

Cenk Ergün başlığına da yazmıştım sana da yazalım.

Sen ne iş yaparsın? Kendi konularına cevap veriyormuş... Bu haftaki VAR kararlarını gördük. O zaman kendi konuların hakkında ne dedin TFF'den sorumlu yöneticimiz?

İstifa ediniz Bayım
Lütfen.

TFF DEN SORUMLU SPORTİF VEKİLİ !!!

VAR KAYITLARI AÇIKLANDI ...

Konuşulan cümle belli...

NERDESİN

Aslanım benim
İyi otur erdem basganın konduğunda
Yarında iyi giyin
Kura çekimine gidip star tv ye açıklamalar yaparsın poz verirsin

Ne kadar yırtınırsak yırtınalım. Galarasaray maalesef bu ve bunun gibi adamların tekelinde. Önce bunlardan başlamalı temizliğe.

Günaydın arslanım
Cicilerini şimdiden hazırla yakında kura çekilişi var
Sağa sola bilmem cık cık konusma zamanı geliyor

okey yancısı gibi. masanın sahibi helaya gidince taş dizmeye kalkıp eli bok etti

Gs 3.kalecileri gibi çok rahat bir konforda yöneticilik yapıyor herif .d

Bu koltuk sevdalısı istifa bile edemeyecek kadar rezil. Bu, Eray ve İbrahim tam bir koltuk aşığı. Bu görevler hayatlarında görebilecekleri en büyük mertebe onlar için. Bu yüzden istifa edecek kadar bile gururu yok bunlarda.

Bu koltuk sevdalısı istifa bile edemeyecek kadar rezil. Bu, Eray ve İbrahim tam bir koltuk aşığı. Bu görevler hayatlarında görebilecekleri en büyük mertebe onlar için. Bu yüzden istifa edecek kadar bile gururu yok bunlarda.
Muhalefet ne halt yemekle meşgul? Yalandan bir seçimle bu felakete göz yummaktan başka.

Geri
Üst Alt