Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen sene ortalığı kan götürürken çıkıp dostluk açıklamaları yapıyordu sinsi herif. KOÇ'un adamı olması muhtemel.
Hiçbir vasfı yok, hiçbir katkısı yok şu kulübe.
Cenk Ergün de gittiğine göre tüm yönetimde en çok gözüme batan Metin Öztürk. Tam olarak yönetimde ne görev yapıyor? takım için hangi görevi üstlenmiş? bu güne kadar ne gibi bir katkısı dokunmuş çok merak ediyorum
Yönetimde ki en gereksiz kişi. Haklı olduğun konuda fenere laf sokacam diye bütün gündemi değiştirme fırsatı yarattı durduk yere. Konu tff mhk olması gerekirken ne alaka fener sivas maçı.
Doğru konuşmuş diye bir şey yok. Haklı olduğumuz konuda sen Manaj neden fener maçında sakatlık numarası yaptı demeye getiriyorsun. Tabi çakal acun'da hemen lafı sokuyor böyle.
Ben kendisini galatasaray'ın ikinci başkanı olarak görmüyorum ve sevmiyorum. ibrahim hatipoğlu maç sonrası ne kadar sağlam konuştuysa, metin öztürk'te tam tersi o kadar kötü konuşmuştur. manaj-fener olayını gereksiz yere ortaya atarak kötü niyetlilere malzeme vermiştir.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.