Metin Öztürk | 2. Başkan

Öyle arka plana saklanıp güya ben bir şeye karışmıyorum diyen uyanık…sende gideceksin ilk seçimde

Geçen sene ortalığı kan götürürken çıkıp dostluk açıklamaları yapıyordu sinsi herif. KOÇ'un adamı olması muhtemel.
Hiçbir vasfı yok, hiçbir katkısı yok şu kulübe.

Cenk Ergün de gittiğine göre tüm yönetimde en çok gözüme batan Metin Öztürk. Tam olarak yönetimde ne görev yapıyor? takım için hangi görevi üstlenmiş? bu güne kadar ne gibi bir katkısı dokunmuş çok merak ediyorum

Şu adamı uzaklaştırsınlar kulüpten bu ne böyle yahu. En haklı olduğumuz gece bile haksız duruma düşürür bu adam bizi açıklamalarıyla.

Yönetimde ki en gereksiz kişi. Haklı olduğun konuda fenere laf sokacam diye bütün gündemi değiştirme fırsatı yarattı durduk yere. Konu tff mhk olması gerekirken ne alaka fener sivas maçı.

Bu adam yüzünden haklı olduğumuz konuda haksız duruma düşüyoruz. Mümkünse konuşmasın bir daha. Zaten bir işe yaramıyor konuşuncada tam batırıyor

Erden Timur varken herkese çiçek böcek dağıtanlar erden Timur gittikten sonra nedense birden Galatasaray savunmasına başladılar !

3 sene sonra yeni akıllarına geldi herhalde yönetici oldukları

O kadar çok söylenecek bunları rezil edecek konu var gidiyor en gereksiz saçma sapan konudan girip açıklama yapıyor.
Bu kadar iş bilmezlik olmaz.

Doğru konuşmuş diye bir şey yok. Haklı olduğumuz konuda sen Manaj neden fener maçında sakatlık numarası yaptı demeye getiriyorsun. Tabi çakal acun'da hemen lafı sokuyor böyle.

Söylediği doğru

Söylemesi yanlış

Basında etkili isimler yapmalı bu çıkışları

Kulübü temsil eden adamlar değil

Belgesiz çamur at izi kalsın işine asla girmemeli yönetim

Yoksa o oyunun kralı Fb zaten, onlara o alanı açmış oluyorsun

Ben kendisini galatasaray'ın ikinci başkanı olarak görmüyorum ve sevmiyorum. ibrahim hatipoğlu maç sonrası ne kadar sağlam konuştuysa, metin öztürk'te tam tersi o kadar kötü konuşmuştur. manaj-fener olayını gereksiz yere ortaya atarak kötü niyetlilere malzeme vermiştir.

Bir sus artık yeter ya. Her konuştuğunda rakibin ağzına laf veriyorsun bu kadar konuşmayı bilmeyen adam her hafta açıklama yapıyor.

valla kop git ya - ağzını açtığı her şey zararlı , her şey karşıya malzeme edilecek iş.

şu cümleyi alırlar "biz stadı kendi paramızla yaptık , başka yok , üstüe Atatürk yazdık" falan filan diye çevirecekler mesela adım kadar eminim.

Geri
Üst Alt