GSC Haber Metin Öztürk: "Bu TFF, 2. sıradaki takımı ayakta tutmak için elinden geleni yapacak!"

Her hafta taraflı tff, mhk ve hakemler hakkında sert konuşmalı. Madem öyle işte böyle diyerekten

Metin'in tarzını beğeniyorum bu sezon

gssözlükteki mallar agliyor böyle konusuyor diye

ulan rakibe saygi gösterince de agliyor bunlar böyle anladikleri dilden konusunca da agliyorlar

ortalik ruh hastasi manyak kayniyor
Normal açıklama yapılıyor sert olmalı diye eleştiri, sert açıklama yapılıyor bize yakışmıyor diye eleştiri, açıklama yapılmıyor yapılmadığı için eleştiri. Benim anladığım sevilmediği için ne yapılırsa yapılsın eleştiri yapmak için bekliyorlar. Metin Öztürk'ün GS'ye bir faydası olduğunu ben de düşünmüyorum ama açıklamalarda çok tutarsız bir taraftar var.

metin ağabeyin bu sözleri hakime rüşvet verip millete ahlak dersi vermeğe kalkan ve başkanının ses tonunu taklid etmeye çalışıp mal gibi konuşan vasıfsız burağı oldukça kudurtmuş

Dün sinan engin de 6222 falan demis galiba

Kankasi olan kedicik ve yali cocugu neler dediler neler tek bir kisi bile ses etmedi hatta yali cocugu gecen sezon oynanan derbi den sonra hakaret etti onunla ilgili biz duymadik öyle birsey dediler utanmazlar

Bu yüzden kansizlarin anladigi dil den konusmaya devam edilmeli

Sadece yali cocugu ve kedicik degil cevresinde bulunan insanlar da kuduruyor

Bravo metin öztürk

Metin Öztürk transferlerle ya da alakasız konularla (yıldız muhabbeti gereksiz mesela, çocukça olmuş) ilgili konuşmadığı zaman bir şey diyemem. Konuşsun. Hatta konuşması da lazım gibi. Çünkü artık şöyle bir algı yarattı adamlar, bütün hakemler bize çalışıyor, biz de konuşmayıp bıyık altından gülüyoruz.

TFF yönetimi gitsin diyen biziz, MHK başkanı gitsin diyen biziz, yabancı hakemler gelsin diye en başından beri söyleyen biziz. Fener'le bizim kıyasımızda aleyhine çok daha absürt hatalar yapılan biziz. Ligde bütün takımların toplamı kadar lehine hata yapılan takım da aksine Fener ve bu yıllardır böyle. Namussuz herifler bütün bu gerçekleri gözümüzün içine baka baka terse çevirmeye uğraşıyorlar.

Uğraşsalar da fark etmeyecek, bu kadar nefret ortamı yaratan, sürekli saha dışında kalan bir kulüp asla başarılı olamaz. Biz sahada özellikle sağlam duralım yeter, bunlar daha çok puan kaybedecekler ve bu algıları tarihe karışacak.

Metin Öztürk'ün açıklamaları doğruydu. Kulübe yakışır mı yakışmaz mı ayrı bir tartışma konusu olabilir ancak her Galatasaray maçı sonrası itibar suikasti yapmaya çalışan rakip takıma karşı sessiz kalamayız. Hiç cevap vermeyip oralı olmasak zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacaklar. Kamuoyu oluşturmalarına müsaade etmemeliyiz. Orantılı güç kullanmak zorunda yönetim. Konyaspor maçından sonra sonuçtan bağımsız mutlaka yönetim açıklama yapmalı Fenerbahçe'nin nasıl ikinci olmaya ittirildiği dile getirilmelidir.

Futbol camiasının gelirleri Galatasaray farkı açtıkça düşecektir. Ligin izlenmesi, tartışmaların alevlenmesi için puan farkının kapanmasını bekliyor tüm futbol camiası ama Galatasaray buna şimdiye kadar izin vermedi.

Fenerbahçe mutlaka yukarı ittirilecek bu kötü futbolla kazanamazlar. Hakem desteğini almak için bu yardım çığlıkları her Galatasaray maçı sonrasında. Bizi unutmayın, aşağıda bırakmayın feryatları.

Fenerbahçe adalet değil ayrıcalık talep ediyor.

Galatasaray bu ayrıcalık talebine ses yükseltmelidir. Hele ki bu taleplerini Galatasaray camiası üzerinden yönetmeye, yönlendirmeye çalışırken rakip takım. her zamankinden daha yüksek sesle kamuoyu oluşturmalarını engellemeliyiz.

Galatasaray'ın hakkının yenmesine izin vermemek gerekiyor. Galip geliyor oluşumuz Galatasaray'ın hakkının yendiğini değiştirmez.

Geri
Üst Alt