Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.068
- 48.581
- 4.843
konussun ceza alsa da kimse uzulmez nitekim bu yuzden ceza da almiyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuşmada burası çok gereksizdi.Metin Öztürk: “Bazıları sahte yıldız takmaya devam etsin, Galatasaray Mayıs'ta gerçek 5 yıldızı takacak!”
Bundan sonra böyleKazansak da kaybetsek de her maç sonu sağa sola sallayın ben de sakin kalalım kafasındaydım ama yok hakkımız yenmediğinde bile yendi diye bağırıp çağıralım.
İzleyin
Kim yav bu herifler bunları kale alan mı var sirke hapsedilmiş palyaço bunlar altı üstüGs hesaplarının hepsi paylaşmalı.
Normal açıklama yapılıyor sert olmalı diye eleştiri, sert açıklama yapılıyor bize yakışmıyor diye eleştiri, açıklama yapılmıyor yapılmadığı için eleştiri. Benim anladığım sevilmediği için ne yapılırsa yapılsın eleştiri yapmak için bekliyorlar. Metin Öztürk'ün GS'ye bir faydası olduğunu ben de düşünmüyorum ama açıklamalarda çok tutarsız bir taraftar var.gssözlükteki mallar agliyor böyle konusuyor diye
ulan rakibe saygi gösterince de agliyor bunlar böyle anladikleri dilden konusunca da agliyorlar
ortalik ruh hastasi manyak kayniyor
Şu yıldız ile ilgili açıklamaları katmamalı hem gereksiz hem de asıl konuyu dağıtıyor.sayin metin öztürkün aciklamalarini olumlu bulmakla beraber elestiri ve hakaret dozajini az buluyorum artarak devam etmeli
zaten onu en sonda ekledi kisaca. sikecilerin dahada kudurmalari açısından oda hosuma gitmedi diyememŞu yıldız ile ilgili açıklamaları katmamalı hem gereksiz hem de asıl konuyu dağıtıyor.
En sonda eklese de asıl konuyu saptırıyor o yüzden ben o bölümü gereksiz görüyorum.zaten onu en sonda ekledi kisaca. sikecilerin dahada kudurmalari açısından oda hosuma gitmedi diyemem