GSC Haber Metin Öztürk: "Bu TFF, 2. sıradaki takımı ayakta tutmak için elinden geleni yapacak!"

Biraz daha dozu arttırmalı anladıkları dilden konuşucaksın hiç öyle seviye meviye triplerine girmesin kimse sosyal medyada neler neler konuşuyorlar Metin beyi sevmem ama az bile konuşmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisi pek sevmem, yaptığı açıklamaları da çok gereksiz bulurum ama dün ki açıklamaları müthişti. hem bu konuya değinip direkt gözümüz üstünüzde dedi, hem de yıldız konusunda çok aşağılayıcı ama güzel sözler söyledi. böyle devam metin bey.

Kudurtucu olduğu bir gerçek.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metin ozturk hakkimizi en iyi koruyan fenerlileri en çok çıldırtan adam,burada eleştirenleri anlamak çok zor..

bu adama artık kızmıyorum, kızanları da anlamıyorum.. onların anladığı dilden konuşan bir kişi de olsun bi zahmet.. Adamlar her hafta etmedikleri hakaret bırakmıyorlar...
Bak bugün dedikleri de çıkıyor kostic adamın ayağını 2 kere kırmaya çalıştı sarı görmedi henüz...

Ne mübarek adammışsın dediğin çıktı

O kadar belliydi ki, operasyon çocukları...

İşte sorunumuz bu zaten. Yönetimin yaptırım gücü olmadığı için bugün bunların yaşanacağını bilseler bile hiçbir etkisi olmuyor maalesef.

adamın açıklamalarını burun kıvıran, konuşmasın falan diyen ılık g.tlü yorumcuları takip etmeyin ettirmeyin, adam en azından hesapsız kitapsız Galatasay ın hakları için çatır çatır konuşuyor..

Haklı çıkacağını biliyorduk zaten çok şaşırtıcı olmadı

Haklı olmasına haklı

Haklı olduğunu hepimiz biliyoz

Fakat böyle açıklamalar hem marka değerimizi düşürüyor hem de hiçbir neticesi olmuyor

Sert açıklama yapmayalım demiyorum. Yapalım ama gerçeklerden faydalansak yeter seviyeyi düşürmeye gerek yok

Geri
Üst Alt