GSC Haber Metin Öztürk: "Bu TFF, 2. sıradaki takımı ayakta tutmak için elinden geleni yapacak!"

Bu kez bayagi kudurtucu bir aciklama yapti

Karsi taraf kuduracaktir

Biz de çıkıp tek tek pozisyonları anlatacak adam lazım acur öyle yaparak kamuoyu oluşturuyor üç kağıtçı.

Ha şöyle ya, bunlar kaliteli duruş falan anlamıyor, hakkettikleri dil aynen bu, ne kadar pervasızca saldırırlarsa sen daha beterini yapacaksın

Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye: "Benim bir önerim var. 1907 yılı ya kuruluş yıl dönümleri. 7 yıldız taksınlar. Hiç değilse havaları olsun."

:red:

GÜZEL

sevgi iklimi diyenler bakın yönetici görün
Sn Timur’un hala linç edildiği meşhur çıkışı olmasaydı bugün üst üste 3.şampiyonluğu kovalamıyor olurduk muhtemelen. Gs vizyonunu değiştiren yöneticiye bu şekilde laf sokmak doğru bir yaklaşım değil.

Böyle konuşmak lazım herzaman hatta yarım ağız küfürde olabilir
Şişeyi fondip yapıyordur şimdi mr karaciğer

Sn Timur’un hala linç edildiği meşhur çıkışı olmasaydı bugün üst üste 3.şampiyonluğu kovalamıyor olurduk muhtemelen. Gs vizyonunu değiştiren yöneticiye bu şekilde laf sokmak doğru bir yaklaşım değil.

ne degisti cıkıştan sonra fbyi kollamadılar mı

ligin son macına kadar devam etti herifler

Çok da bişey söylememiş bu işi bizde iyi yapan yok. Fatih Terim'den sonra yargı dağıtan gelmedi maalesef biraz Erden

metin acuna fena bilendi o yüzden konusuyor sürekli

Dün Erden Timur'un bahsettiği şeyi engellemeye çalışıyor yönetim. Ne demişti Timur, ''Önce kamuoyuyla yapılır bu zaten, sonra baskı''

Yönetim de de bu tek taraflı kamuoyu oluşturma planlarını ve sonra oluşacak baskıyı engellemek için konuşmak zorunda.

Işte bu şekilde çıkıp lafı sokun. Hak edene hak ettiği gibi. Böyle devam.

Geri
Üst Alt