Metin Öztürk: "Bunun arkasında planlı organize bir kötülük var"

Elmas'ın olması bana mantıklı gelmiyor. Devam etmek isteseydi kaldırırdı idari ibrasızlığı devam ederdi sonuçta bunu Cengiz yönetimi yapmıştı. Ben tam tersi bunu Elmas'n üstüne yıkma peşinde olan kişiler olduğunu onların kendi adaylarını çıkarmak için yaptığını düşünüyorum Yiğit Şardan için yapılmıştı bu zamanın yine aynı gruptan kişilerin olduğunu düşünüyorum. Ha şu anda bu kadar fervan çıkaranlarında canına minnet bencehiç kimse bu 2 yönetimden de haz etmiyordu bir tarafta Nazifoğlu bir tarafta Murat Uysal (olaylı TCMB başkanı) bu adamların olduğu yere kim güvenir Allah aşkına. Seçimin zamanında olması gerektiğini düşünüyordum ben güçlü bir aday çıkma ihtimali görmediğim için ama bu karışıklıktan sonra aday olacak güçlü bir isim bildiğin kahraman gibi gösterilecek eğer bu olanalar güçlü bir başkan ve listeye sebep olursa belki eğri gemi doğru sefer olayı olur.

Güven konusunda %100 katılıyorum - sadece bir yandan süre ilerliyor ligin ilk maçına var şurda 96 gün - gene çok sıkışık bir yaz dönemi olacak. Hayırlısı neyse o olsun diyelim.

ama kulüp içi arkaplanda dönen şu tür şeylerin son bulması lazım.

İki adayda bir şeye yaramıyor. Belki hayırlı olmuştur bizim adımıza. Belli olmaz. Ama bir ayrıntı daha var, 2 adayda eski tdmizi getireceğini söylemedi. Belki onlardan da bir atak gelir 😄

Güven konusunda %100 katılıyorum - sadece bir yandan süre ilerliyor ligin ilk maçına var şurda 96 gün - gene çok sıkışık bir yaz dönemi olacak. Hayırlısı neyse o olsun diyelim.

ama kulüp içi arkaplanda dönen şu tür şeylerin son bulması lazım.
Gelen yada olan yönetimin yapması gereken şey belli bunun için Tüzük değişikliği bu elzem artık bakalım ne olacak keşke şöyle futbola yatırım yapan sağlam bir yatırım grubu satın alsa da bu tarz sorunlar hiç olmasa artık.

Geri
Üst Alt