Metin Öztürk: "Bunun arkasında planlı organize bir kötülük var"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1651221336889.png

Metin Öztürk: "Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasaray'ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza. "

Metin Öztürk: ''Yarın seçim varmış gibi Galatasaray Lise'sine gideceğiz ve gerekli imzayı toplayıp gerekeni yapacağız. 21 Mayıs yada 28 Mayıs'ta bu seçimi yapacağız.''

Metin Öztürk: "Bunun arkasında planlı organize bir kötülük var. Burak Elmas'ın da sözcüsü şaşırdı iptal olmasına. İptal olma durumunda hemen bugün karar alıp kulübün önünü açarız 28 Mayıs'ta seçim olur dediler."

Metin Öztürk: "Bu bir kişinin işi değil yakında gün yüzüne çıkar. Burak Elmas başkanım, bir an önce seçim tarihini açıklarsa kendi üzerindeki dedikoduları da kaldırır."

bu adam başkan olmadan böyle başkan olursa light aziz yıldırım olacak herhalde!

Metin Öztürk: "Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasaray'ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza. "
Açıkla o zaman ne duruyosun yav bi haltı beceremediniz.
Adamlar daha seçime gidemiyor başkanlık mı yapcaklar umarım başka aday çıkar

Metin Öztürk: "Bunun arkasında planlı organize bir kötülük var. Burak Elmas'ın da sözcüsü şaşırdı iptal olmasına. İptal olma durumunda hemen bugün karar alıp kulübün önünü açarız 28 Mayıs'ta seçim olur dediler."

aday olarak desteklemiyorum ama dediğine katılıyorum.

şimdi göreceğiz süreçte yeni aday çıkacak mı . O aday içinde "mahkemelerle süre kazınıldı şimdi aday oldu" denecek her kes birbirine bok atar olacak.

Yani şu halimizi bir an önce toparlamamız lazım ama kendi önümüze taş koyuyoruz.

Bravo Metin bey ağzından doğru bir laf çıktı ulu tanrıma şükür

Metin Öztürk: ''Yarın seçim varmış gibi Galatasaray Lise'sine gideceğiz ve gerekli imzayı toplayıp gerekeni yapacağız. 21 Mayıs yada 28 Mayıs'ta bu seçimi yapacağız.''

Sıkıyor Metin. Burak ı baskı altına almaya çalışıyor

Sıkıyor Metin. Burak ı baskı altına almaya çalışıyor
birazcıkta bundan sonra kazanma ihtimali olacağı bir süreç olmayacaktır. oradan da biraz canı yanmış olabilir. (ya tanınan "güçlü" denilen bir aday çıkacak ya da bir şey)

Âçıklayın arkasındaki ismi ve gereğinide yapın Metin bey. Bütçesi olmayan yönetim yönetmeye devam edecek ciddi sıkıntılar yaşayacağız gibi.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Altından apo çıkarda o herif aday olur yada birinin listesine girerse net atılması lazım geçen dönemde de yapmıştı şardanı sokabilmek için bu 2.oluyor

Metin Öztürk: "Bu bir kişinin işi değil yakında gün yüzüne çıkar. Burak Elmas başkanım, bir an önce seçim tarihini açıklarsa kendi üzerindeki dedikoduları da kaldırır."

Hic anlamam bu işlerden ya kac tane mahkeme var cozemedim.. Iptali iptal edebilecek bir mahkeme varmi elimizde?

Galiba şu an Burak tekrar aday olabiliyor
Evet çünkü tedbir kalktığında sadece süre yetmiyor , bundan sonraki süreçlere dahil olabilir demişti divan başkanı.

ama komik olur biraz. bariz ortaya çıkar neler döndüğü, seçime gidiyorum şeffafım derken arkadan mahkeme ile uğraşılmışsa - kim nasıl güvensin tekrar.

bütün olanlar benim kurula ve üyelere olan güvenimi kırdı açıkçası.

Bahçeli'nin gönlü olsun diye iptal edilen kongreye benziyor ! Galatasaray'ın önününü açın!

Geri
Üst Alt