- 31 Ağustos 2021
- 53.902
- 39.298
- 2.228
Emre tigrede istinafa "bir teminat karşılığında" taşındı demişti. meblağ buymuş demek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metin Öztürk: "Bu bir kişinin işi değil yakında gün yüzüne çıkar. Burak Elmas başkanım, bir an önce seçim tarihini açıklarsa kendi üzerindeki dedikoduları da kaldırır."
Hukuka bak arkadaş bas parayı davayı aç kazandır ne güzel memleket yav.Emre tigrede istinafa "bir teminat karşılığında" taşındı demişti. meblağ buymuş demek.
Ne mayısı yav. Bu takım satilmali. Bunların eline kalırsak maskara oluyoruzMetin Öztürk: ''Yarın seçim varmış gibi Galatasaray Lise'sine gideceğiz ve gerekli imzayı toplayıp gerekeni yapacağız. 21 Mayıs yada 28 Mayıs'ta bu seçimi yapacağız.''
Başkanımın değeri geç anlaşılacak
Konuları çok takip etmiyorum kim iptal ediyor bizim seçimi Belmas mı ?
Aciklarsan yer yerinden oynar mi meto.
Ya da zamani gelince mi aciklayacaksin bu organize kotulugu
Teşekkür ederim bilgi için. Ben hepsine söveyim olsun bitsin.Orası belli değil.
İsmi geçen adam ilk mahkemeye götüren ve tedbir koyduran kişi. Kulüp avukatları tedbiri kaldırınca, aynı adam üst mahkemeye gidip teminat bedelide basarak tekrar tedbir koyulmasına sebep oluyor.
Artık Abdürrahim - Yusuf ikilisi mi
Burak Elmas lobisi mi
Zaman kazanarak çıkacak yeni bir aday mı
bu kısmı belli değil- keşke olsada kime söveceğimizi bilsek.
en temiziTeşekkür ederim bilgi için. Ben hepsine söveyim olsun bitsin.
bişey bildiği yok, maksat boşa sıkayım ileride ortaya çıkarsa ben demiştim demek içinAciklarsan yer yerinden oynar mi meto.
Ya da zamani gelince mi aciklayacaksin bu organize kotulugu
Burak Elmas'ı epey destekleyen birisi değil. Zamanında Elmas'a oy atmış aynı zamanda Terim'i öven isteyen biri. Bunun arkasında Elmas değil bence.Burak elmas çıkıp kesin konuşmalı doğru ama bu işin sonunda 3 haftaya ya da ne zamansa artık Burak Elmas tekrar aday olarak çıkarsa ortaya herkes bu mahkeme işlerinin arkasını çözer. bu istinata giden adam çünkü söylenene göre Burak Elmas'ı epey destekleyen birisi imiş.
Burak Elmas'ı epey destekleyen birisi değil. Zamanında Elmas'a oy atmış aynı zamanda Terim'i öven isteyen biri. Bunun arkasında Elmas değil bence.
Elmas'ın olması bana mantıklı gelmiyor. Devam etmek isteseydi kaldırırdı idari ibrasızlığı devam ederdi sonuçta bunu Cengiz yönetimi yapmıştı. Ben tam tersi bunu Elmas'n üstüne yıkma peşinde olan kişiler olduğunu onların kendi adaylarını çıkarmak için yaptığını düşünüyorum Yiğit Şardan için yapılmıştı bu zamanın yine aynı gruptan kişilerin olduğunu düşünüyorum. Ha şu anda bu kadar fervan çıkaranlarında canına minnet bencehiç kimse bu 2 yönetimden de haz etmiyordu bir tarafta Nazifoğlu bir tarafta Murat Uysal (olaylı TCMB başkanı) bu adamların olduğu yere kim güvenir Allah aşkına. Seçimin zamanında olması gerektiğini düşünüyordum ben güçlü bir aday çıkma ihtimali görmediğim için ama bu karışıklıktan sonra aday olacak güçlü bir isim bildiğin kahraman gibi gösterilecek eğer bu olanalar güçlü bir başkan ve listeye sebep olursa belki eğri gemi doğru sefer olayı olur.Ne bileyim kimdir diye bakınca öyle şeyler okudum - beraberde pey foto görünce öyle öngördüm.
inşallah Burak Elmas değildir - başarısız olmuş olabilir genel anlamda ama bu şekilde bir profil olması üzer epey.