- 30 Temmuz 2009
- 11.823
- 5.982
- 1.823
Neyse ki seçilemeyecektir diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e has sevsinler ordan hadi
@Galatasaray Genel KuruluBu adam cepten para koyar, kendisine laf getirtmez bir noktada.
Eşref ise kolay kolay para harcamaz.
Nazifoğlu olmasa Metin seçilebilirdi btw, o herifi görenler oy vermemeli kesinlikle.
Bi cisim yaklaşıyor ustadBu adam 12 saatte bir td açıklaması yapiyor ve hepsi birbirinden farkli
Esref ise 24 saatte 1 twitcilere gore agiz değiştiriyor.
Bu defa saglam tuttuk sanirim
Bu adam cepten para koyar, kendisine laf getirtmez bir noktada.
Eşref ise kolay kolay para harcamaz.
Nazifoğlu olmasa Metin seçilebilirdi btw, o herifi görenler oy vermemeli kesinlikle.
Nazifoğlu listede değil Sportif Aş'de olacak, kendisi sportif direktörlük yapacak.Her başkanın ya da başkan adayının listesinde mutlaka kabus insan ya da insanlar oluyor ,ben buyüzden hiç bi başkanın gerçekten kendi kurduğu listeyle seçime gittiğini sanmıyorum,mutlaka oy toplamak için birilerinin kendi adamlarını listeye alma baskısını yediğini düşünüyorum ,nazifoğlunun arkası varsa ondandır listeye girmesi ,yok eğer arkası yoksa ve metin listeye eklemişsse metinde sorun var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nazifoğlu listede değil Sportif Aş'de olacak, kendisi sportif direktörlük yapacak.