Metin Öztürk: "Domenec Torrent bizi ikna ederse, yola devam ederiz"

Neyse ki seçilemeyecektir diye düşünüyorum.

Bu adam cepten para koyar, kendisine laf getirtmez bir noktada.

Eşref ise kolay kolay para harcamaz.

Nazifoğlu olmasa Metin seçilebilirdi btw, o herifi görenler oy vermemeli kesinlikle.

Mr Diamond'ı gitmeden özledim.

Samimi bir şekilde soyleyebilirim ki bu baskan adaylariyla p lere geldik diyebiliriz

ülkede azami başarıyı yakalamak için gerekli barzoluğa sahip tek herif gibi geliyo bana adaylar içinde. dursun'dan da yakışıklı, başarılı olabilir

bos herif

hangi akilla hangi deneyimle

nazifogluna sportif AS ye geciyor

Ne güzel adaylarımız var biri ak diyor biri kara biri akı kara yapıyor diğeri karayı ak. Çık işin içinden, iki ucuda b.klu değnek.

Bu adam cepten para koyar, kendisine laf getirtmez bir noktada.

Eşref ise kolay kolay para harcamaz.

Nazifoğlu olmasa Metin seçilebilirdi btw, o herifi görenler oy vermemeli kesinlikle.

Her başkanın ya da başkan adayının listesinde mutlaka kabus insan ya da insanlar oluyor ,ben buyüzden hiç bi başkanın gerçekten kendi kurduğu listeyle seçime gittiğini sanmıyorum,mutlaka oy toplamak için birilerinin kendi adamlarını listeye alma baskısını yediğini düşünüyorum ,nazifoğlunun arkası varsa ondandır listeye girmesi ,yok eğer arkası yoksa ve metin listeye eklemişsse metinde sorun var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nazif birden türediğinde d. özbek ve yalman klübü yönetiordu bilhassa sn yalmanın adamı olduğunu düşünüom.

Her başkanın ya da başkan adayının listesinde mutlaka kabus insan ya da insanlar oluyor ,ben buyüzden hiç bi başkanın gerçekten kendi kurduğu listeyle seçime gittiğini sanmıyorum,mutlaka oy toplamak için birilerinin kendi adamlarını listeye alma baskısını yediğini düşünüyorum ,nazifoğlunun arkası varsa ondandır listeye girmesi ,yok eğer arkası yoksa ve metin listeye eklemişsse metinde sorun var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nazifoğlu listede değil Sportif Aş'de olacak, kendisi sportif direktörlük yapacak.

Geri
Üst Alt