Metin Öztürk: "Her sene şampiyon olsanız dahi bu borçlar ödenmez"

Oldum olası hazzetmem bu tür adamlardan
Aklınca baştan beklentiyi öldürüyor ki sonra sorun olmasın
2.5 milyar borç alacak farkı olan şirkette acil 1 milyar lazım diyor, bana hiç inandırıcı gelmedi, üstelik banka anlaşmaları varken
Ha kaldı ki 1 milyar TL dediği 60 milyon euro
Bu kulübün hiç mi geliri yok arkadaş
ciddi kısmı gelir olarak mevcut zaten
Ee 15 kişi yönetim oluşturuyorsunuz, kalanı kasa kolaylığı yapamayacaksanız hiç çıkıp aday olmayın zaten
Çıkıp 2 sene bik bik boy göstereceksiniz televizyonlarda, bir karşılığı olacak herhalde

”Bizim yaptığımız hesaba göre kasaya 1 milyar TL gerekiyor. Bizim yönetimimizin büyük çoğunluğu iş adamlarından oluşan kişiler o yüzden finansal yönden yeni kaynaklar yaratacak gücümüz var.”

”Hocayla ilgili söyleyecek bir şey yok. Çünkü kulübün profesyonellerinin tamamı devam ediyor. Amacımız, birini göndermek değil, eldekinden en iyi şekilde faydalanmak. Biz de başarılıysak devam ederiz hoca da başarılıysa devam eder.”

Finansal yönden yeni kaynaklar yaracak gücleri var, ama hoca ve yardimcilarina 1,5 civari (2,3ü tüm almaz, baska takima giderler bizden sonra ve 1,5u kabul ederler herhalde) veremeyiz diyor sanki.

geçen sene sırf hamamcıoğlu seçilmesin diye b.elmas seçilsin diyodum aynısı m.öztürk için geçerliydi ama nazifoğlunu futboldan sorumlu yapmak gibi bir kafada olan adamın bize faydası olmaz..

Başkan olmadan Metin Öztürk Burak Elmas'ı ibra edeceğiz dedi ilk önce Divan'da sonra sosyal medyada gelen tepkiler üzerine hem idari hem mali ibra etmeyeceğiz dedi. Torrent için göndereceğiz umarım kendisi istifa eder, şampanya patlatırız dedi yine bir kısımdan tepki geldi sosyal medyada yine u dönüşü yaptı bu gün. Sosyal medyaya göre dönen kişi istemem şahsen ben listesi daha güçlü olsa da hem bu sosyal medyaya göre tavır değiştirmesi hem de Nazifoğlu yüzünden umarım seçilmez diyorum. Eşref'in listesi gayet kötü para getirecek finansmanlarımız hazır demiş umarım seçimden önce bir yere çıkarda Kemerburgaz'ı nasıl yapacak yada bu para getirecek yolları neler arkasında olan iş dünyası kimler bir açıklar.

FP17D2iXoAkE9yw

Boş lafları bırakın yav ödemeyeceksen girme o zaman seçime .. Güya önceden söylüyor ki suçu bana atmayın hesabı. Bu kulübün sizin gibilere ihtiyacı yok!! Sizin Galatasaray’a ihtiyacınız var. Sen nazif gibi bir adamı yönetime al sonra borç ödenmez de ..

daha gelmeden ağlamaya başladılar gelince oturdukları yerden dış güçler diye diye tüy dikecekler

Ya buraya sadece bir olay yazacağım üstünü tartmaya konuşmaya falan gerek yok.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği GSYİAD, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etti.

"Böyle bir sivil toplum kuruluşunun Galatasaray'ın yanında bulunmasını çok önemsiyorum. Bizlere ufak bir jestleri oldu. Kulübümüze bir minibüs hediye ettiler."

1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ise, "Başkanımız sağolsun seçildikten çok kısa bir süre içinde bize bir randevu verdi. Kendisinin önderliğinde çok güzel projeleri beraber yürüteceğiz. Galatasaray için birlikte güzel şeyler yapacağız'' şeklinde konuştu.

O günden beri başkanı metin öztürk olduğu sürece külübe katkısı ikinci el minibüs.

Yüksekten uçmasınlar çok fena düşerler.

Geri
Üst Alt