Metin Öztürk: "Nuri Şahin hoca falan değil"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Metin Öztürk: "Nuri Şahin, şu anda Galatasaray'a gelebilecek çapta bir hoca değil. Biz hiç ilgilenmedik. Beğendiğimizi söyledik. Şu anda Galatasaray'ı kaldırması çok zor. O ancak orta sıra takımlarla ilerler ve pişer, 4-5 sene sonra Galatasaray'ın alternatiflerinden biri olur."

Metin Öztürk: "Galatasaray'la özdeşleşmemiş biri ile masaya oturmamız mümkün değil. Kimya tutmaz. Nuri Şahin konusunun nereden çıktığını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla bir antrenör lisansı yok. Bu tip hocalar biliyorsunuz bir anda 5 maç, 7 maç kazanır sonra bir anda çökerler."

Hurriyet

Abi bi .ya!

Özür dilerim ama yeminle sövemeden geçemedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
tsak mı geciyo lan bu

evet. full reklam adam.

GSTV yayınıda izledim

- kızım binicilikte ne varsa kazandı - ispanyada istiklal marşı çaldırdı.
- babam GS adası yöneticiliği yaptı 20 yılda
- küreği her yere taşıyacağız - halici GS'ye tahsis edeceğiz , insinler çeksinler duş alıp eğitimlerine devam etsinler.

Full reklam

Ayrıca şunu da söylemiş:
Metin Öztürk: "Fatih Terim bizim divan üyemiz. Fatih hocadan başka şekilde faydalanmak lazım. Hocalık bölümü en azından Galatasaray tarafında tamamlandı. Yönetici olabilir, ombudsman olabilir. Akıl hocası olabilir."

Altındaki yorumlar vahim;

tsak mı geciyo lan bu
Sanırım evet adam her ne konuş duysa sonra R yapıyor. En son Kemerburgaz konusunda yaptı artık oraya geçmenin acelesi kalmadı dedi ama işin komik yanı Florya'yı teslim edeceği adam Levent kendisi ile aynı gün verdiği röportajda Kemerburgaz'a hemen geçmeliyiz Florya artık yetersiz kalıyor dedi Yani adamların birbirinden de haberi yok sanırım.

acayip bi ağabey yav.

Dayı sen bizle kafa mı buluyon

başkan adayı olduğunu açıkladı
hayalindeki hocayı açıkladı
hayalindeki hoca ile anlaşmadan kapıştı

tam bir boss 😎
1650973973277.png

Müthis herif derhal baskan secilsin uçursun kulubu
11199.jpg

Koskoca Galatasaray kimlere kaldı....

Geri
Üst Alt