Metin Öztürk: "Nuri Şahin hoca falan değil"

BElmasi arayacagiz gibi geliyor bana bu gidisle

bazılarına mustehak baskan

Hele gelsin bir başkan olsun sonra konuşursunuz

Vizyon bombalarını da gördük kulübün içine bir dinamit koyup patlatmadıkları kaldı

Müstesna bir potansiyel sergiliyor muhterem!..

yutup yaninda cikip söylediklerinden sonra tam tersini söylüyor.

Koca kulüp bir tane bile Galatasaray markasının ağırlığını kaldırabilecek kalibrede yönetici çıkartamıyorsa çok büyük bir sorun var demektir. İnanılır gibi değil

Bu adam çok konuşuyor ve çok konuşan boş konuşur ben esrefcim inşallah o kazanır ve muhtemelen kazanacak

G510 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eşref'in listesinde Murat Uysal olmasaydı ve onun yerine az biraz güçlü biri veya iyi anlamda tanınmış bir isim olsaydı bende kesin kazanırdı diyordum ama Murat Uysal ismine tepki olabilme ihtimali ve Yiğit Şardan'a oy verenlerden seçime katılacak olanların tamamının Metin Öztürk'e oy verecek olması nedeniyle Metin Öztürk'ün de şansı var bence. Murat Uysal Eski TC Merkez Bankası başkanı(128 milyar dolar ).

İyi oldu bu yaptığı. Erken belli etti nasıl bir yönetim sunacağını.

İyi de adamın böyle bir ifadesi yokki. “Nuri Şahin iyi bir teknik direktör ama Galatasaray'ın başına geçebilecek bir hoca değil bugün için. Biraz daha pişmesi lazım. Orta sıradaki takımları götürebilir ama Galatasaray'ı götüremez.”

Şimdiden rakipleri bize karşı biliyor büyük Başkan...
Sonra Adamlar bu tür sözler yüzünden bize karşı sezonun maçını oynuyor...
İyi bir ekip yönetimde olsa Nuri Şahin çokta iyi bir Hoca olur bence.

Burak Elmas denen heriften sonra hicbir temenni de bulunmayacam da, biz burak elmastan da beterini (gerci daha beteri yoktur) buluruz camia olarak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Utanc verici bir diger aciklama. Guzelim adami kusturmeyin bari dinazorlar sizi. Nuri belki de ileride gelip bu camiada gorev alacak. Su yaptiginiz aciklamalara bak. Hayir sus yani birsey deme. Erken de sonra da ama adamin kapasitesi/isi ile ilgili ahkam kesme be adam. Olmaz olsun boyle baskan adaylari.

Şu kulüpte aklı başında bir adam yok mu Allah için? Daha başa geçmeden polemiklere girmeler falan. Gereksiz ne kadar iş var ise bunlar o işlerle boşa zaman harcıyorlar. Git zamanını finansman için harca.

Geri
Üst Alt