Metin Öztürk'ten Levent Nazifoğlu Hakkında Açıklama!

Kadir Çetinçalı: “Nazifoğlu, Öztürk’ün teknik direktör olarak Torrent ile devam edeceklerini ve 30M₺ tutan tazminatı ödememeleri gerektiğini kendisine söylediğini ve bunun üzerine Nazifoğlu’nun “Ben de aynı fikirdeyim başkanım bu külfeti kulübe yıkmayalım” dedim diye belirtti.”

@Emrah Duvar @Emre Bari

Kadir Çetinçalı: “Nazifoğlu, Öztürk’ün teknik direktör olarak Torrent ile devam edeceklerini ve 30M₺ tutan tazminatı ödememeleri gerektiğini kendisine söylediğini ve bunun üzerine Nazifoğlu’nun “Ben de aynı fikirdeyim başkanım bu külfeti kulübe yıkmayalım” dedim diye belirtti.”

@Emrah Duvar @Emre Bari

Nazifoğlu ise Öztürk’e “Ya Başkan 2 yıl şampiyonluk sözü veriyorsun. CL’de final oynayacağız diyorsun. Bu oyuncuları satıp, gelen 30 milyon Euro’nun sadece 10 milyonu ile transfer yapacaksak biz gelecek sezon küme düşmeye oynarız” diye cevap verdiğini söyledi.”

Sadece 10M ile transfer yapabiliriz mevzusu nedir? banka transfer bedellerinin bir kısmına da mi el koyuyor, yoksa oyuncu satıp hem bankayı, hem transferi mi halletmekten söz ediyorlar.

Olm bu takım cidden küme düşer seneye eğer mevzu böyleyse lan

Nazifoğlu ise Öztürk’e “Ya Başkan 2 yıl şampiyonluk sözü veriyorsun. CL’de final oynayacağız diyorsun. Bu oyuncuları satıp, gelen 30 milyon Euro’nun sadece 10 milyonu ile transfer yapacaksak biz gelecek sezon küme düşmeye oynarız” diye cevap verdiğini söyledi.”

Sadece 10M ile transfer yapabiliriz mevzusu nedir? banka transfer bedellerinin bir kısmına da mi el koyuyor, yoksa oyuncu satıp hem bankayı, hem transferi mi halletmekten söz ediyorlar.

Banka her turlu gelirin bir kismina el koyacak diye biliyorum, yani oyuncu satisi da gelir demektir. Tabi ki transfer gelirlerine de el koyacaklar mantiklisi da bu.

Personel giderleri
Kulüp giderleri
Banka
kalan para

Banka her turlu gelirin bir kismina el koyacak diye biliyorum, yani oyuncu satisi da gelir demektir. Tabi ki transfer gelirlerine de el koyacaklar mantiklisi da bu.

Torrente fazla yüklenmemek lzm, belki acır tazminat almaz. Aksi durumda 30 milyon tazminat + yeni gelen ekibe maaş vs iyice içinden çıkılmaz hal alacak durum. Devam etmesi daha mantıklı gibi duruyor.

Adam marcao fiyatına 3 tane yılan topçuyu mu satacakmış.

Zekaya bak lan bunların üzerine alayı free 5 tane eli yüzü düzgün sprinter ve kas gücü yüksek no name isim bulsan direkt şampiyonluğa oynarsın herif eldekileri 3 kuruşa satıp rivadan gelecek parayla da devre arasında o parayı hiç edecek.

Adama sorarlar bre deyyus 6 ay git bankalar birliğini oyalamaya çalış diye.
Boş tenekesin tamamen boş, zaten Galatasaray başkanlık makamı senin gibilere kaldı ya bu ayıp bize yeter

Geçen de demiştim tekrarlamak istiyorum.

Futbol kulübü mü sirk mi belli değil.

Banka ödemesini 1 yıl ertelemek lazım, bu süreçte de vitrin yapan elemanları elden çıkarıp takımı eksiksiz (alt yapıdan gelenleri de hesaba katarak) yapılandırıp yolumuza bakmamız gerek. tabi oyuncular yine yatırım için alınmalı.

Erteleme olmazsa bu takım oyuncu satıp gelen paranın çoğunu borçlara gömecek gibi duruyor.

Bu herifler de biliyo kazanamayacaklarını suni kavgalarla adlarını geçirtip duruyolar gündemde

Öztürk ise Nazifoğlu’na “Yeni yasa ile para koymamız mümkün değil. Zaten ben de o kadar para yok. Futbolcu satıp, 6 ay beni idare et, sonrasında gelecek gelirler var, ben durumu toparlarım” yanıtını verdi.

Herkes Galatasarayı kullanma ondan bir fayda elde etme peşine düşmüş İsminin önüne Galatasaray Başkanı ünvanı gelsin bir laf söylediği zaman Tv ler Gazeteler İnternet ondan bahsetsin kendi işini büyütsün konuşmalar gerçekmi yalanmı bilinmez ama mevcut iki aday da Galatasaray için bir umut değil biri rahmetli mustafa cengize mezar başında omuz atıyordu diğerinin söyledikleri bir birini tutmuyor olan yine Galatasaraya ve onun cefakar taraftarına oluyor.

Konusmalarindan belliydi zaten

Nuri sahin konusu mesela

O konu da hemen belli etti kendini

Ben acikcasi Hamamcioglu’na karsi önyargili degilim

Liseli olmasi ve ‘baskan profili’ olmasi kendisini öne cikariyor,ayrica her konu da realist konusuyor

Konusmalarindan belliydi zaten

Nuri sahin konusu mesela

O konu da hemen belli etti kendini

Ben acikcasi Hamamcioglu’na karsi önyargili degilim

Liseli olmasi ve ‘baskan profili’ olmasi kendisini öne cikariyor,ayrica her konu da realist konusuyor

Ben de Eşref Hamacıoğlu'na bu şekilde yaklaşıyorum. Hayal konuşmuyor (herkes güzel şeyler duymak istiyor haliyle hele hele böyle sezon sonrasında) ama başkanın görevi laf satmak değil icraat yapmak.

MÖ heralde kendini iyice rezil etti oy toplama açısından düşüncesindeyim.

3. aday - kadrosu nasıl olacak - geçiçi gibi arkasında duran birine ön ayaklık mı yapacak .

Ucu açık çok şey var ya of ki ne of

Benim bildiğim kasana 1TL bile geliyorsa bu bankalar birliğinin gözetiminde olacak ve adamlar gelirinden alacağını alıp "al bu kadar kullanabilirsin , kalanını ben tutuyorum" tarzı bir işleyişi olacak sanırım.

Ne günler kaldık ya. Neyse Eşref Başkan beklentiyi düşük tuttu belki icraat olarak yanıltır bizi

Geri
Üst Alt