Metin Öztürk'ten Levent Nazifoğlu Hakkında Açıklama!

Levent Nazifoğlu'ndan Metin Öztürk'e; ''Bugünkü Okan Buruk haberleri gerçekten midemi bulandırdı. Levent Nazifoğlu bana oy kaybettirdi ama olsun diyorsun, sana seçimi Levent Nazifoğlu kazandıracak. Her şeyi çok çabuk unuttun. Etrafındaki dalkavuklarla havaya girdin." (Ajansspor)
Levent Nazifoğlu'ndan Metin Öztürk'e; "Bu iş seçimi kazanmakla olmuyor, bunun her ay divanı var, bir yıl sonra mali genel kurulu var. Sana düşman olmak istemiyorum ama sen beni kendine düşman etmeye çalışıyorsun. Bu bana yapılmış büyük bir saygısızlıktır."

bu da kendi dünyasinda yasiyor

allahım şu kulup satılsa da kurtulsak

Son Sayfa programında canli yayına bağlandı Nazifoğlu .

M.Ö ' yü bitiren olay oldu - çokta güzel oldu . Metin Öztürk acaba tekrar belgeleri verecek mi adaylığa devam edecek mi

Artik zengin aday umrumda degil ama satislardan gelecek parayi iyi degerlendirsinler yeter fakat 3 oyuncudan 30 milyon komik rakamlar.

Anca taraftarı kandırın hepiniz kan emiciler

Artik zengin aday umrumda degil ama satislardan gelecek parayi iyi degerlendirsinler yeter fakat 3 oyuncudan 30 milyon komik rakamlar.

Bahsi geçen 3 topçunun vasat hallerinin toplamı bile bu rakamın çok altında olur benim kanımca. Para lazım diye kim başkan olursa olsun 3ünün bu rakamalra satılması intihar gibi bir şey.

Hem yerlerini dolduramazsın, hem ucuza yol vermiş olursun.

Bana kalırsa en satılabilitesi olan Kerem olur ciddiye giderse iş, sonraki satışından paylı vs (çünkü hem bireyseli çok iyi hem Marcao ve Nelsson oturmuş bir ikili, bozması daha zor. mesela ikisi beraber iyiler ama geçmişte hangisi Luyindama ile beraber çıksa düşüyordu performansları)

Bahsi geçen 3 topçunun vasat hallerinin toplamı bile bu rakamın çok altında olur benim kanımca. Para lazım diye kim başkan olursa olsun 3ünün bu rakamalra satılması intihar gibi bir şey.

Hem yerlerini dolduramazsın, hem ucuza yol vermiş olursun.

Bana kalırsa en satılabilitesi olan Kerem olur ciddiye giderse iş, sonraki satışından paylı vs (çünkü hem bireyseli çok iyi hem Marcao ve Nelsson oturmuş bir ikili, bozması daha zor. mesela ikisi beraber iyiler ama geçmişte hangisi Luyindama ile beraber çıksa düşüyordu performansları)
Alternatifler hazirsa hepsi satilsin da bizi rahatlatan hamle Nelsson 15 milyon - Emin'in 0 bedelle monte edilmesi. Asil para boyle kazanilir. Yunus kesin gibi, bir de Beknaz ve Emin monte edilse cok rahatlariz

Alternatifler hazirsa hepsi satilsin da bizi rahatlatan hamle Nelsson 15 milyon - Emin'in 0 bedelle monte edilmesi. Asil para boyle kazanilir. Yunus kesin gibi, bir de Beknaz ve Emin monte edilse cok rahatlariz
ben Nelsson - Marcao bozmaktansa Kerem'in avrupada şu anki halinin üzerine çok koyarak çok başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Dediğini bu sezon en azından 2 -3 isim kazanılabilinirdi ya da ufaktan bizim seviyelere alışmaları sağlanabiliridi ama sezon özelinde neredeyse hiç böyle bakan teknik kadro ya da yönetici olmamıştır eminim. (Buna FT'yi de ekliyorun Selçuk - NEcati'yi de- TOrrent ve ekibinide). Futbolla ilgilnenen olmadı bu sezon bizde.

Belmas ve Meto için konuşacak hiç bir şey yok önümüze bakalım!

Her şey hazır

Eşo başkan

Futbol da:
Bay Ergün
Rudi Garcia veya Leo Jardim

Baskette:
Erden Timur
Pistiolis

Rahat ve kaossuz geçen kongre dönemleri,Tff de güçlü bir GS, gayet şeffat şekilde gayrimenkul satışları, Galatasaray'ın digital değerlerini yükseltip ek kaynak üretimi!! Hepsi çok yakında..

bu düelloyla alakalı söylenen sözleri yazıları yahut yayınları konuya pay edebilirmi biri

Marcao nelsson keremden 30M ha :asd:

Ulan olm iyi bi pazarlayiciniz varsa sadece Kerem 20+ getirir yaw. Bunu soyleyen adam iş bilmeyen adamdır ki, hicbir bilgilerinin olmadigini zaten nazifson soylemiş videoda. Her seyi bildiklerini sanıyolar ama bi bok bilmiyolar demis herif.

Rezillik.

Okana buyuk ayıp edilmiş
Maalesef adamı kaldır getir yurtdışından - kafası zaten oğlundadır orada bilmemne.

Adamda memnuniyetle sahip çıkılacağını beklediği noktada geliyor görüşüyor ediyor. 2 gün sonra bu haberleri görüyor.
MÖ ve ekibi hakikaten burak elmas'ın bile çok çok çok altında olduğunu kanıtladı defalarca daha seçim olmadan.

En azından Eşref Hamamcıoğlu'nun bu tür davranışları yok. MÖ gibi adam başkan olmamalı böyle polimiklerde yer aldığı için - her hafta başka konu altında kendini rezil eden demeçlere giriyor.

Yani az da olsa Develioğlu ve lobisinin (her kimse) yaptığı ertelemeyi çokta haksız bulmuyorum bu tür şeyleri gördükçe

Geri
Üst Alt