GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün yaşanan olaylar çok üzücüydü. Asla taraftarlar sahaya girmemeli. Kesinlik doğru bulmadığım 1 konu.
Aslında ilk başta 1 taraftar sahaya girdi ve hiç bir futbolcuya dokunamadan güvenlik kendisine müdahale etti.

Hatırlayın; aynı olay yıllar önce BEŞİKTAŞ GALATASARAY derbisinde yaşandı. BJK taraftarı sahaya girince GS oyuncuları taraftarlara saldırmak yerine doğrudan soyunma odasına girdi.

Ne diye önce taraftarı tahrik edip sonra sahanın ortasında seviniyorsun.

Sahaya giren 1 taraftar kontrol altına alınmış olduğu halde(FB li futbolcular o taraftara saldırınca diğer taraftarlar sonra girdi.), taraftara yumruk atan FRED ve OSAYİ, yerde kontrol altındaki taraftarın kafasına çivili kramponu ile tekme atan OOSTERWOLDE, yine taraftara tekme atan BATSHUAYİ ve olaya karışan diğer tüm FENERBAHÇE li futbolculara, aynı BJK li Josef De Souza nın takım arkadaşına uçan tekme atan taraftarı yakalamak için yaptığı müdahaleye ceza verdiğin gibi ceza vermezsen, EN BÜYÜK YA*ŞAK EN BÜYÜK HAK YİYİCİ SENSİN FENERASYON!!!

YEMİN EDEBİLİRİM AMA İSPATLAYAMAM Kİ; AYNI OLAYDA GALATASARAY OLSAYDI, OLAYA KARIŞAN TÜM GSLİ FUTBOLCULARA EN AZ 4ER MAÇ CEZA VERİRDİ FENERASYON!!!

Sabah haberlerine baktinizmi tüm haberlerde fenerliler mağdur gösteriliyor tamamen suçsuz gosteriliyorlar yani bunlarin herseyi planlı ,ceza alacaklar diyenler çok umutlanmasin derim

Normal bir ülkede olsa ceza alırlar burası normal bir ülke değil güçlünün zenginin ezdiği fakirin güçsüzün daha da ezildigi bir ülke. Adamlar şike yaptı yakalandı küme düşmeyi bırak kupası verildi utanmadan birde o yılın süper kupasını istiyorlar mağdur edebiyatı yapıyorlar .Taraftarları stadı yaktı polis arabası devirdi ne ceza aldı ki bundan da alsınlar

Josef olduğu yerde dururken adam gelip üstüne saldırdı.. Osayi resmen yumruk atmak için 5 metre koştu adama doğru oosterwolde yatan adamın kafasına tekme attı Batshuayi sadece yanından geçen adama tekme salladı..

Dun bana gore şampiyonlukta 51 49 öne gectiler. Cezalar sezonun geri kalanini etkilemez
Trabzondan galip.cikmalari şampiyonluk alameti maalesef

Dun bana gore şampiyonlukta 51 49 öne gectiler. Cezalar sezonun geri kalanini etkilemez
5 1 yendiğimiz Trabzon'dan mi bahsediyoruz 😁 2 puan öndeyiz jk deplasmanından çıktık bunlarla içeride oynayacağız, sıkışık fiksture giriyorlar oyuncuları ceza alacak, nasıl önde oluyorlar anlamadım.

İpler elimizde koyup geçeceğiz alayina

Asıl alamet yıllardır yenemediğimiz bjk deplasmanından çıkmamız ve dün 3-2 iken penaltı kaçırıp puanlar gitti derken 3puan almamızdır.

edit: Cezalar nasıl sezonu etkilemiyor Oral? 4 tane topçusu 4+ maç ceza yese nasıl aynı şekilde oynayacaklar. Bir fred gidince neler oluyor görüyoruz

Cümle içinde geçen şikeci takım nedeniyle 0. Bizim futbolcular yapsa futbol hayatlarını bitirirlerdi.

MHY'nin daha önce maç içinde olta hareketi yaptığı bir video gördüm demin.

Her şeyin altından bu çip çıkıyor. Hayatımda gördüğüm en karaktersiz, en insanlıktan uzak "futbolcu" olabilir cidden. Ayağı kopsa 1 saniye bile üzülmem, öyle bir mahlukat.

Şikeciler nefsi müdafaa diye bu üç futbolcusunu komik bir şekilde savunmaya çalışıyor :asd:

Eğer adli bir konu oluşursa istedikleri kadar nefsi müdafaa diye savunsunlar ama futbolda nefsi müdafaa diye bir kavram yok

TFF talimatlarının hepsinde kavgaya karışan ibaresi var

En az 8 maç ceza verilecek mi bakalım..

Yönetim olayın sıkı takipçisi olmalı hatta açıklama bile yapmalıyız olaylarla alakalı tff yi şimdiden baskı altına almalıyız yoksa yine oldu bittiye getirecekler

TFF disiplin talimatı madde 44 en alt limit 5 maç , madde 45 en alt limit 3 maç

En alt limitlerden ceza alsalar bile bu üç oyuncu 8 maç hakediyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şikeciler nefsi müdafaa diye bu üç futbolcusunu komik bir şekilde çalışıyor :asd:

Eğer adli bir konu oluşursa istedikleri kadar nefsi müdafaa diye savunsunlar ama futbolda nefsi müdafaa diye bir kavram yok

TFF talimatlarının hepsinde kavgaya karışan ibaresi var

En az 8 maç ceza verilecek mi bakalım..

Yönetim olayın sıkı takipçisi olmalı hatta açıklama bile yapmalıyız olaylarla alakalı tff yi şimdiden baskı altına almalıyız yoksa yine oldu bittiye getirecekler

TFF disiplin talimatı madde 44 en alt limit 5 maç , madde 45 en alt limit 3 maç

En alt limitlerden ceza alsalar bile bu üç oyuncu 8 maç hakediyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gokhancım haklısın ama ne alt limiti allah aşkına. Fred küfür etti alt limit 3 maçtı alt limitten mi ceza yedi? Burası Türkiye burada o kağıttaki cezalar sadece alın bakın bizde de anayasa var kurallar var demek için yapılmış zırvalıklar. Bu ülkede adalet bitmiş çift okey vurmuş

Bak şimdi puan kaybı yaşasalar bizim oyunculara kasten ceza yedirtmek için sahaya oyuncular girdi şampiyon olamadık diyecekler. "Mağdur Edebiyatı" yükleniyor. En iyi yaptıkları şeyi yapacak mağduru oynayacaklar..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt