Trabzon 10 maç seyircisiz
Seyirciler ömür boyu maçlardan MEN
Yetkililer 20'şer maç MEN
Osayi 25 maç MEN
Oosterwolde 25 maç MEN
Kruniç 10 maç MEN
Olaya karışan diğer aktörler 5'er maç MEN
olmak zorunda. Yoksa bu olaylar çoğalarak devam eder.
maç falan değil de net olarak seneye yayılacak bir men olmalı. Ulusal federasyonlara da işgal etmeli. Çekip gittiklerinde ki hülleöile eü zaten gidecek, gittikleri yerde de futbol oynayamamalılar ki cezanın anlamı olsun.
Krunic konusuna katlamıyorum sıcak temasta kendini koruyor gibi geldi net görüntü ile adım adım hangi futbolcu ne yaptı ayrıntılı bir konu yapsak da daha net konuşabilsek keşke.
Şimdilik 4 oyuncunun yaptıkları belli.
ihlaller:
Osterwolde : Seyirciyi tahrik, yerdeki savunmasız admın kafa bölgesine acımasızca tekme.
Osayi: iki ayrı bölgede savunmasız olan iki kişiye yumruklu saldırı, bunların biri olaylarla hiç ilgisi olmayan koşan adama planlayarak uzaktan koşarak yumruk atma.
Yarasa: Planlayarak başka yöne koşan adamın Kafa-boğaz bölgesine acımasızca tekme. Olaylara karışma tahrik. Maç sonrası sosyal medyadan küfür etme.
İrfancan: Tribünlere karşı taraftarı defalarca tahrik etme, saha içinde olaylara karışma ve rakip takımdan görevliye tekme ve yumruk.
Bunun dışında mert müldür bir tekme yumruk arası bir hamlesi var ki bu nefsi müdafaa kapsamına giren tek davranış. Aynı şekilde bir pozisyonda da krunic aynı şekilde kendini korumaya alarak yakın temasta üzerine gelen kişiyle bir yakın dalaşı var.
Bu kendini savunma ve bile isteye gidip adama vurma konularını ayırmak gerekiyor.