GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu islerin bu noktaya gelecegini daha once yazmistim. Aynı kafayla devam edilirse daha kotusu olacak ilerleyen gunlerde. Birileri ölecek.

tam aksine yönetim umursamamalı - bizi ilgilendiren , çerçevesinde bizim olduğumuz bir olay değil. burnumuzu sokmamak lazım kesinlikle. gerçekten doğrusu o - prim verdikçe - karşısında konuştukça buralara geldi bu mantalite.

yönetimin TEK bugünlerde sataşması gereken kasımpaşa camiası...ASY ye küfürler - devrede tribünlerin ekstra dolması - taraftarı içindeki diğer takım takım taraftarları gibi yüklenmesi lazım. TS-FB maçı ve sonrasındakilere bulaşmamak en güzeli.
Adamlar, Icardi'nin ceza almasi icin tweet atmadi mi? Kesinlikle gundeme getirmeliler

Adamlar, Icardi'nin ceza almasi icin tweet atmadi mi? Kesinlikle gundeme getirmeliler
o şekilde demek istemedim. olayları yönetimsel düzeyde ropörtaj vererek yorumlamak doğru olmaz.

icardi'nin ceza alma skandalı TFF ye yazar - edit mi değil mi belli olmayan bir görüntüdü toplanıp maç öncesi ceza verildi bugün hala sevkler bekliyoruz.ARtık ne ayarlama çekiliyorsa.

ama ortam gerginken yönetim ts-fener maçı içine bulaşmamalı (bana göre)

osurwalter 5-6 maç alır gibi duruyo
osai 3-4
şuayi 2-3

Sahaya ilk giren maskeli taraftar Hasan Çetinkaya: “Almanya'da yaşıyorum. Maç için Trabzon'a geldim... Karşı takımın futbolcularının tahrik edici hareketleri sonrası sahanın içine girdim... Futbolculara doğru koştum. Amacım onlara soyunma odasına gidin demekti. Sonra onların bana doğru koştuğunu görünce kendimi savunmak için gard aldım... Ancak ben kimseye vurmadım. Karşı taraftan darbe alarak yere düştüm. Yerdeyken de tekmelendim... Sahaya girdiğim için pişmanım. Sonrasında asıl mağdur ben oldum." (DHA)

Resim

Yazacak milyon kelime var şu konuyla ilgili ama derman kalmadı bunların futbolu getirdiği halden sonra. Tek şunu yazmak yeterli, fb ligden çekilirse Türk futbolu uzun vadede çağ atlayacaktır. fb hariç hiç bir takım ligi bu hale getirmez, kimse kimseyle bu kadar kavgalı olup şu olayların yaşanmasına sebep olmaz. Bu olaylar sadece fb işin içindeyse yaşanıyor açın bakın geçmişe de. Türkiye ve dünyada sahaya taraftar ilk defa girmiyor. Olimpiyatta yüzlerce Beşiktaş taraftarı sahaya girdi ve olay kapandı çünkü futbolcular karşılık vermedi ( olması gereken, mantıklı sporcuların yapması gerekeni yapması sonucu olay sıradan bir sahaya girme vakası olarak tarihe karıştı). Sahaya giren taraftara ''gel gel'' yapan 3-4 futbolcu ve akabinde kafaya atılan tekmeyi bile savunabilen bir zihniyet. Daha ne kadar kötü olabilir derken hep daha da kötü olabilmeleri. Adamlar etik seviye olarak itaat ve ceza grubundalar. Yetkililer ceza vermediğinde ''her şeyi yaparız'' diye dolanıyorlar istedikleri yerde. Gerçekten İNANILMAZ!

Bu kadar takmaya gerek yok. Sonuçta 4 maçtır gri bile olmayan pozisyonlarda hakemler ile 3 puanı alıyorlar. X topçu olmasa ne olur bu destek sürdükten sonra.

Sevkler yine yok değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt