- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Bu islerin bu noktaya gelecegini daha once yazmistim. Aynı kafayla devam edilirse daha kotusu olacak ilerleyen gunlerde. Birileri ölecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olay zaten etkisi değil ki .. "sandık" gibi bir kelimeyi seçim efektiyle kullanmış olmak . tivitter etkileşimi gibi bir şey.Böyle düşünenlerin seçime etkisi %0,0001 falandır en fazla.
Adamlar, Icardi'nin ceza almasi icin tweet atmadi mi? Kesinlikle gundeme getirmelilertam aksine yönetim umursamamalı - bizi ilgilendiren , çerçevesinde bizim olduğumuz bir olay değil. burnumuzu sokmamak lazım kesinlikle. gerçekten doğrusu o - prim verdikçe - karşısında konuştukça buralara geldi bu mantalite.
yönetimin TEK bugünlerde sataşması gereken kasımpaşa camiası...ASY ye küfürler - devrede tribünlerin ekstra dolması - taraftarı içindeki diğer takım takım taraftarları gibi yüklenmesi lazım. TS-FB maçı ve sonrasındakilere bulaşmamak en güzeli.
o şekilde demek istemedim. olayları yönetimsel düzeyde ropörtaj vererek yorumlamak doğru olmaz.Adamlar, Icardi'nin ceza almasi icin tweet atmadi mi? Kesinlikle gundeme getirmeliler
Batşuaiye halkı eğlendirdiği için ödül verilebilirsanırım oosterwolde, osayi ve batşuayi büyük cezalar alacaklar.
Siyasal Islam? Sahte Milliyetciler?Ne solcusu Vasfi, hem g..t lalesi bunlarin. solculukla alakalari yok. Iki guruh cok tehlikeli; 1- Ataturk'u kullanan, 2- Solcu takilan (sifat olarak)... Bu iki grupta aslinda libos tipler.. Cikar sahipleri.