MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu: "Hakem performansı 90+5‘e kadar makul ölçülerdeydi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
MHK Başkanı'ndan skandal değerlendirme!

"Çok fazla demeç verme, basında olma gibi konular için zaman ayıramıyorum. Projelere öncelik veriyorduk. Maalesef bugün çok üzüldük. Barış Alper'e geçmiş olsun. Durumunu takip ettim. Öğrendiğim kadarıyla basmanın etkisinden çok sanıyorum dönerken, yan bağlarıyla ilgili esnemeye bakacaklarmış. Umarım korktuğumuz olmaz. Güzel haberleri yarın duyarız. Geçmiş olsun. Manaj - Barış pozisyonuna kadar etki eden bir hata olmadı, kabul edilebilir bir yönetimdi."

"Hakem Turgut Doman ile konuştum bana Manaj'ın 'krampona bastığını' gördüğünü söyledi."

"Hakemden yarın yazılı savunma isteyeceğiz. Bu zamana kadar bunu hiç yapmadık. Normalde olsa 3 maç kenara alırdık ama bu olağanüstü bir durum."

Turgut Doman bundan sonra görev alacak mı?

Ferhat Gündoğdu: "Kararımızı sonra açıklayacağız. Şu an olay çok sıcak ve sinirliyiz. Detaylı inceleme sonrası bir karar vereceğiz. Sonucunu da mutlaka duyuracağız."

Ferhat Gündoğdu: "İstifa etmeyi düşünmüyorum."

Ferhat Gündoğdu: "Ben istifa edince hakem hataları bitecek mi? Bu konular hiç konuşulmayacak mı? Eğer bitecekse istifa ederim. Hiç sorun yok. Ancak yaptığımız çalışmaları görmek veya bekleme tahammülünüz yoksa diyecek bir şey yok."

Ersin Düzen: Hacıosmanoğlu, Dursun Özbek ile başladı, Dursun Özbek ile bitirdi. Bugün Galatasaray'a bir operasyon hissettiniz mi? Hacıosmanoğlu'nun konuşmaları hakemi etkiledi mi? Rövanşist bir yönetim mi oldu?

Ferhat Gündoğdu: "Benim bağlı olduğum kişiye böyle bir yorum yaptığınız andan itibaren benim artık orada bir yorum yapmam şık olmaz. Cevap vermek istemiyorum."

Ferhat Gündoğdu: "Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hakemi Mehmet Türkmen çok iyi hakemlik yaptı."

- Ümit Karan: "Siz Djiku'nun tekmelerini ve tokatlarını görmediniz mi?"

Ferhat Gündoğdu: "Biz sizinle anlaşamıyoruz."

Bunların alayı meslekten ihraç edilmeli. Hakemi yiyip konuyu kapatacaklar.

Osmanlı tokadı atmak
Elle oynayı topu kontrol edilmeyi es geçip rakibin 85 dakika 10 kişi kalması

Demek ki normal.

Bu adam bu gecenin sabahına başkan olarak uyanmamalı.

Ama kimden neyi bekliyoruz.

Maçı izlememiş ki dallama bilmediği konu hakkında yorum yapıyor ankaradaydım diyor.

Genç bir kamikaze gerekli tepkiyi malum şahsa verebilir.

günlerdir söyledigim gibi bzim başkan rte den randevu isteyecek yanına alacak yöneticileri gidecek açık açık söyleyecek bu işin başka çıkar yolu yok artık.

Haysiyetsiz, yüzsüz herife bak adamların o pozisyona kadar 2 oyuncuları atılmamış sonuca etki eden sorun yok diyor göz göre göre yalan söylüyor.

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu: "Hakem Turgut Doman ile konuştum bana Manaj'ın 'krampona bastığını' gördüğünü söyledi."

"Barış Alper'in basmanın etkisinden çok, sanıyorum dönerken yan bağlarında esneme var mı diye bakacaklarmış. Manaj - Barış pozisyonuna kadar etki eden bir hata olmadı, kabul edilebilir bir yönetimdi."

Yuh....

"Barış Alper'in basmanın etkisinden çok, sanıyorum dönerken yan bağlarında esneme var mı diye bakacaklarmış. Manaj - Barış pozisyonuna kadar etki eden bir hata olmadı, kabul edilebilir bir yönetimdi."

"Hakem Turgut Doman ile konuştum bana Manaj'ın 'krampona bastığını' gördüğünü söyledi."

Adamın nasıl operasyoncu olduğu ortaya çıkmış

Çıban başı bu zaten. Bu hakemleri kim gönderiyor bizim maçlara

Geri
Üst Alt