MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu: "Hakem performansı 90+5‘e kadar makul ölçülerdeydi"

Bu adam maçları bile izlemiyor sanırım. Bu kadar kör olamaz biri. Bu net olarak Galatasaraya düşmanca bakan birinin yaklaşımı.

Belli ki bu ve İbo tutuşmuşlar. Kanal kanal geziyorlar.
abi düşün önce bizim başkan konustu sonra acun koştura koştura yayına cıktı ve ifşa etti ne potlar kırdı ertesi gün laz efendi cıktı o da ifşa etti pislikleri şimdide bu herif
ama tüm bunlara ragmen oldugu gibi yerınde duruyorlar,cesur bir yöneticimiz olsa erden gibi alev alırdı bunları
dursunda güya rte yakın adam

TFF, FBTÖ, MHK, Adnan Oktarci, The Crying One hepsi aynı ağızdan konuşuyor.

hacıosmana operasyon ceken kisi bu

Liyakat bitmiş futbolda eskiden de böyleydi ama bu kadar değildi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ferhat Gündoğdu: "İstifa etmeyi düşünmüyorum."

Ferhat Gündoğdu: "Ben istifa edince hakem hataları bitecek mi? Bu konular hiç konuşulmayacak mı? Eğer bitecekse istifa ederim. Hiç sorun yok.
Adamın istifa kavramından bile haberi yok.

Tabiki sen istifa edince sihirli değnek değmiş gibi ertesi gün her şey düzelmiş olmayacak.

Ancak baş sorumlusu olduğun kurumun bir neferi bir skandala imza atıyorsa, her hafta benzer skandallar yaşanmaya devam ediyorsa, kısacası işler düzgün gitmiyorsa, ahlaklı bir yöneticiysen istifa edersin.

Ümit yapı var mı diye sordu. Hahahaha adam süper ya.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ümit Özat yapı yok, operasyon var Sivas maçında diyordu, doğru diyormuş bize operasyonun allahı yapıldı.

Ersin Düzen: Hacıosmanoğlu, Dursun Özbek ile başladı, Dursun Özbek ile bitirdi. Bugün Galatasaray'a bir operasyon hissettiniz mi? Hacıosmanoğlu'nun konuşmaları hakemi etkiledi mi? Rövanşist bir yönetim mi oldu? Ferhat Gündoğdu: "Benim bağlı olduğum kişiye böyle bir yorum yaptığınız andan itibaren benim artık orada bir yorum yapmam şık olmaz. Cevap vermek istemiyorum."

Rezalet bir aciklama

Sonko’nun torreira’ya yaptigi hareket ikinci sari dan kirmizi

Metehan’in kirmizi dan önce manaj’in topu koluyla kontrol ettigi süphesi var görüntüyü dogru aci dan vermediler bu yüzden belirsiz kaldi

Mertens’a yapilan hareket uzaktan gördügümüz kadariyla sari,yakin dan görmüs olsaydik duruma göre kirmizi bile olabilir

Keita balde’nin tokadi kirmizi

Koita’nin sari kartindan sonra 3 defa dirsegi var yani kirmizi görmeliydi

Manaj’in hareketi kirmizi

Bu yüzden sacmalamasin bos konusmus

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun zor anları...

Ferhat Gündoğdu: "Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hakemi Mehmet Türkmen çok iyi hakemlik yaptı."

- "Siz Djiku'nun tekmelerini ve tokatlarını görmediniz mi?"

Ferhat Gündoğdu: "Biz sizinle anlaşamıyoruz."

Rezalet

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam son saniyedeki pozisyona kadar hakem iyi maç yonetti diyorsa hemen defolup gitmesi lazım. Sen gidince hakem hatalari düzelir mi bilmem ama senin bu işten anlamadığın çok net. Bir an önce defolup gitmeniz dileğiyle.

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun zor anları...

Ferhat Gündoğdu: "Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hakemi Mehmet Türkmen çok iyi hakemlik yaptı."

- "Siz Djiku'nun tekmelerini ve tokatlarını görmediniz mi?"

Ferhat Gündoğdu: "Biz sizinle anlaşamıyoruz."

Tam yapı'nin getirdiği adam. Skandal herif.

Geri
Üst Alt